Prika dogodila mi se slična stvar na sudu u Zagrebu prije 11 godina kad sam otvarao firmu. Došao sam u trifrtaljkama i nisu me pustili. Otišao sam u H&M, kupio duge hlače, vratio se na sud i pred zaštitaorm presvukao. Nakon toga me trebao pustatiti. Tako da kužim lika da je došau haljini.

Iako mi je u toj situaciji žao zaštitara, oni su najmanje krivi jer rade po nečijoj direktivi koga mogu i ne mogu pustiti tako da ni njima nisu ugodne takve situacije.

Ja vas isto ne bi pustio u bilo koju ustanovu. Naučite se redu. Svakog kretena koji dođe na posao u kratkim hlačama toliko izjebem u mozak da to više nikad ne ponove.

U kratkim hlačama idite na plažu ili trčanje.

weky govorim o trifrtalj hlačama, znači nogavice su do ispod koljena, nisu kratke hlače. U kratkim hlačama ne bi ni ja došao na takvo mjesto. No treba imati isključivo duge hlače očito.

Kad je preko 30C i ja moram doći u capri (3/4) hlačama i sandalama na posao. Jbga, zdravlje i komfor na prvom mjestu.

Idem na posao u capri hlačama no nosim tenisice. Ali kad su baš vrućine skroz duge hlače ne nosim. Ono, dođem na posao, žene sve u japankama i ljetnim haljinama, a mi muški se moramo kuhati jer nije primjereno doći u kraćeim hlačama.

Duge gace for life

Ma jedino sud uzimam u obzir,pogotovo ako sam kriv,moze i odijelo… ostalo neka se jebu.

Vidio sam već negdje i policajce u ljetnim mjesecima u nekim zemljama sa kratkim hlačama i to mi možda onak izgleda neozbiljno jer su ipak policajci kojima ne smije bit nit hladno nit vruće u bilo kojim uvjetima i ako mogu službene osobe imat kratke, ne vidim razlog zašto ne bi mogli i ostali. Govorim o pristojnim kratkim hlačama a ne nekim havajkama, sportskim ili uskim tajicama.

Dobro, hoće li mi netko objasniti što se to događa u Francuskoj?

Otvorio škrinju bezveze, da vidim šta ima, pronašao 4 sladoleda, maznuo sva 4 i sad sam šećerno ušlagiran.

Dnevna doza prodaje. Kak obnovil oglas, zaskočili me ko hercegovački poduzetnik Severinu.

Ako baba 50+ godina može u MUP-u nositi tajice s uzorkom zmijske kože i leopard majicom, ne vidim zašto stranke ne bi smjele doći u kratkim hlačama.

Jedno je sud, razgovor za posao i takve nekakve stvari gdje si ti centar pažnje, ali ovo je običan šalter i ne vidim razliku između mirovinskog, zdravstvenog i pošte.

wooddiebone Davno smo otisli u krasni, ali svakim danom sve me vise iznenadi koliko cemo jos dalje propast i koliko jos ima mjesta ispod dna.

wooddiebone

Prvo moda, haljine i nakit, onda kada vidiš kako se našminka kao da ide na crveni tepih svaki dan, gledaš jel časopis ili pravi život, perfektno, a većina žena se muči 3 sata ravno stavit tuš na oči a da ne izgleda kao da ju je netko zatukao šakom u oko.

Sada su muškarci i bolje žene u natjecanju ljepote za žene, pa dokle jebote, ja sam ljubomorna iskreno.