moschus renda Ne razumijem zasto si pristao i opce se javio na oglas za posao koji ukljucuje rad nedjeljom ako ti to ne pase?? Pa jebote hoce se sad sjetiti svi oni koji rade nocne da ipak ne bi radili jer im to ne pase i da bi radje spavali doma sa svojim zenama ili muzevima? Jer zasto bi, recimo, jedna benzinska radila po noci? Pa mozes se normalno natankati preko dana….
doctorfreak klinjo Daj u 50% cijene i ja kupujem. Daj hrvatini kršćansku cijenu. Vidiš da ništa od ovih stranaca, oni bi te i opljačkali.
klinjo doctorfreak pravi Rvat katolik bi rekel, evo ti 1000kn za Xbox i 250kn za rođenje djeteta. Plačaš mi poštarinu i da mi šalješ link za DPD kurirsku službu. I na kraju da ti uplatim 100 Eura za osiguranje paketa. To bi bilo realnije.
Flipper Radi li netko s foruma u marketinškoj firmi ili da posjeduju istu? Treba mi par savjeta i pomoć, pa ako je netko u toj branši, please javite se, javite. Juhuuuuuuuuuu.
klinjo Fenix hvala ti Fenix. Rekel bi ti da spavam po noći, al ne spavam. Ne zbog bebe, već zbog kreveta od starijeg kikača na kojem spavam. Da budem uz njega celo vreme.