Blebetaonica 2
Možeš.
Kažu da razlika između vanjske i unutarnje temperature ne smije prelaziti pet stupnjeva.
Kod mene u stanu je ugodnih 17. Taman za duge rukave.
Pa kak, držim je na 23. I fino ohladi. Al smeta mi jebeno, malo mokar prođem ispod i gotov sam.
Jutros od 6 na mupu, oko 11 sam gledala kako se trudnica tuče sa nekim barbom na šalteru jer je htjela preko reda, tu na nastao problem jer se pravila blesava i samo se provukla. Ni isus nas više nemože spasit na što smo spali.
Nitko ne želi bit tamo, čak ni radnici, svima je vruće i svima je dosta, ali nikad mi nije palo napamet nasrnut na trudnicu
Šalu na stranu, podsjeti me na druga doktora koji se užasava od tih klima.
Iz nekog razloga čovjek radije otvori sve prozore na autu, nego što bi upalio klimu.
Vječito je govorio da je freon najveći štetnik zdravlja i imuniteta.
Doktori..
Kako je tek meni, morao sam se voziti po Pagu bez krova, sunce me ubilo.
Da je barem 36 svaki dan.
Catastrophic implosion.
Bilo je kratko i vjerojatno bezbolno.
Miro Izgledam kao slasni paradajzić.
Ma nosim kapu uvijek. Prije 2 ljeta sam bio s tim autom na poslu, bilo ugodnih 38°C, 3 sata popodne. Imam 12 minuta od posla do doma, nisam imao kapu u autu i reko ma nema veze, neće mi ništa bit tako kratko, mogu bez krova.
U tih 12 minuta zakuhala mi glava, bolila cijeli dan, ni tablete nisu pomagale. Od tada uvijek stoji kapa u autu, ne vadim ju van.
U biti kad sam kupio taj auto shvatio sam zašto su tako popularni u Britaniji, njihovo blago vrijeme je idealno za te aute. Ovo kad ti piči naše sunce u glavu to je stvarno mazohizam bez krova se vozit. Može samo rano ujutro ili kasno popodne.
Raziel brate nisam skapirao iskreno :-D