Baš sam pri karaju videa.

Na***em onoga tko je odobrio da ta stvar ikada zaroni kao i onoga tko je to dizajnirao.

doktor1 ovaj drugi u orbitu sa Muskovim protoripom…

Bezosova letjeica i kompanija. I sigurno je bila sigurnija od ove podmornice.

A što se tiče same podmornice, kao i uvijek sve se banalizira i svi su jako stručni. Činjenica broj jedan je da je ista ta podmornica već više puta odrađivala isti zaron. A činjenica broj dva je da je onaj inženjer još prije nekoliko godina ukazivao na propust. Odgovornost je na svima i svakome, a sve te skupe potrage platit će građani kojima se svakog dana sve više smanjuju prava. Ne mislim suosjećat s Amerikancima, ali koliko se njih gazi u svojoj zemlji, zemlji koja je kao najbolja na svijetu… to mi je nevjerojatno

Jebote što je vruće, sinoć me pas probudi u 3 i kaže ''Jebote gazda krepat ćemo svi''.

Miro

Ma je da, al nemoš opet cijeli dan i noć, krepao bi pod njom. Sinusi pakuju kofere i izlaze svi do jednog van.

Možeš.

Kažu da razlika između vanjske i unutarnje temperature ne smije prelaziti pet stupnjeva.

Kod mene u stanu je ugodnih 17. Taman za duge rukave.

Pa kak, držim je na 23. I fino ohladi. Al smeta mi jebeno, malo mokar prođem ispod i gotov sam.

Jutros od 6 na mupu, oko 11 sam gledala kako se trudnica tuče sa nekim barbom na šalteru jer je htjela preko reda, tu na nastao problem jer se pravila blesava i samo se provukla. Ni isus nas više nemože spasit na što smo spali.

Nitko ne želi bit tamo, čak ni radnici, svima je vruće i svima je dosta, ali nikad mi nije palo napamet nasrnut na trudnicu 🤠

weky Kažu da razlika između vanjske i unutarnje temperature ne smije prelaziti pet stupnjeva.

Trenutno je vani 36 stepeni.

Idem podesiti klimu na 31.

Šalu na stranu, podsjeti me na druga doktora koji se užasava od tih klima.

Iz nekog razloga čovjek radije otvori sve prozore na autu, nego što bi upalio klimu.

Vječito je govorio da je freon najveći štetnik zdravlja i imuniteta.

Doktori..

Kako je tek meni, morao sam se voziti po Pagu bez krova, sunce me ubilo.

Kikiller

Možeš možes

Odem leci pokrijem se lancunom i dekom i spavan kao beba

I tako negdi vec 15godina

buz

A još si čelav koju sad crvenu glavu imas 🤣🤣🤣