Blebetaonica 2
Drž se @wooddiebone
Nadam se da je stvarno predivno kako svi kažete kad dijete dođe, jer ovo svako minutno podrigivanje i često prđenje podmuklih i smrdljivih golubova od strane "ljepše" polovice više nije humano.
Što se mora nije teško.
Flipper bez brige, štafetu oko podrigivanja i puštanja plinova preuzima prinova, s time da redovito budeš pun dječje bljuvotine ili govana.
Deadwalker brzo će se naučit na shitstorm^^ sjecam se da sam jednom malog pustio 15 sekundi u rezervnom krevetiću samo da odem po pelene i dok sam se vratio vrtio se u krug oko svoje osi i pišao u isto vrijeme dok se manijakalno smijao yeah. fun times!
Jos je ok kad su govna i bljuvotina u ranoj dobi dok je mlijeko. Zabava pocinje kad pocne kruta hrana. Par puta je zasmrdio gore nego ja u nekontroliranom diabolickom proteinskom kiselisu od prdca.
Zadnjih par dana me pomalo zajebavalo, jučer sam moral s posla i na injekciju, a danas me tolko uklještilo da se ne mogu dić iz kreveta.
Svaki pokret jebena bol. Jbna kičma…
Ne kažem da si u krivu i slažem se sa tim savjetom.
I uopće ne negiram svoju prekomjernu kilažu koja sigurno nije pogodovala zdravoj kralježnici, al kak sam rekal Buzu, ovo uklještenje je direktna posljedica nadobudnog spuštanja i dizanja aparata od 40-70 kg zadnjih par mjeseci
I nema teorije da to više ponovim.
Tuhy nisam ni mislio na kilazu, vec na cinjenicu da u trbuhu i ledima imas misice za koje tvoj mozak ni nezna da postoje. Onda odes dizat takve stvari, aktivira ti se disbalans u tijelu, mozak aktivira dominantne misice, preforsiraju se i ukljestis se. Nemas nikakve zastite za taj jadni zivac ili misic.
Tuhy Večina ljudi koja sa tipa 20 počinje radit na poslovima gdje se nešto diže ce u 30-tim ako ne i ranije imati problema s kralježnicom. To je neminovno i zagarantirano.
Naravno da poslodavci ne računaju na to jer postoje liječnici.
Da bi stvar bila gora nema pravog lijeka za oporavak osim vježbanja i skidanja kilaže kak je @chono reko.
Operacija je zadnja opcija i cak se ne preporuča mlađima jer rezultati mogu biti gori nego na početku.
Kao bivši fizioterapeut ti mogu reci da kreni vježbat cim ranije (al nemoj forsirat teretanu) i skidaj trbuh ako ne želiš s 40 biti polu invalid.
Leđni i trbušni mišići su must have i radi na posturi tj držanju, a znam da si pogrbljen jer si eto gamer koji ne vježba i ima bačvicu
I naravno odjebi dizanje bilo čega pa i pod cijenu otkaza.
doctorfreak upravo teretanu mora forsirat. Gym nije samo dizanje utega, gym je kardio, mobilnost, izometrija, pliometrija, izolacijske vjezbe za popravljanje posture…
Evo i bez da ga pitam, znam sa sigurnoscu da ima spustena ramena, zatvorena prsa, pogrbljena leda, izbacenu zdjelicu prema van.
- Uređivano
chono Nisi shvatio…htio sam mu rec neka ne diže odmah 30kila na leđa..nego da ide lagano postepeno pošto je u bolovima i živac u banani.
Ja bi čak na početku radio samo lagani kardio i vježbe istezanja.
doctorfreak pa normalno, ako ima iole dobrog trenera u gymu, dobit ce vjezbe za balans, jacanje propalih misica (moze ocekivati zestoke upale na njima), jacanje tetiva i unutarnje muskulature. Tek nakon toga ima temelje za gradnju misica ako ga zanima