Ljudi koliko košta dnevna karta za tramvaj po Zagrebu? 😃

Trebao bi za par sedmica poslovno doći na tjedan dana u ZG, pa bacam neku matematiku na papir mogu li proći s dnevnicom ili će mi trebati još svog novca 😅🤣

Solid_Snake kažeš da ti treba za par tjedana onda ti se ne isplati dnevna kao što ti Torgue veli da je 30 kn. ak ćeš ići svaki dan sa javnim prijevozom. Uz malo sreće i opreznosti možeš se švercati. Kupiš jednu najjeftiniju pojedinačnu za pol vure vrijednosti koja stoji 4 kn i kad dođe kontrola a vjeruj mi uočil budeš ih odmah, tad ili izađi iz tramvaja ili ju (kartu) brzo cvikaš, tj. poništiš u aparatu ali to samo ak si avanturista jer pomalo je stresno tak se vozit. Za dva tjedna ti je recimo karta 200 kn a imaš cjenik i na ZET-ovim službenim stranicama.

https://www.zet.hr/tabovi-dolje/cijene-prodaja-i-placanje/50

Bome bio u Rijeci danas pa cak i na Krku sam cuo dosta Ukrajinskih glasova po trgovinama.

jeedah

Gorski kotar i okolica Rijeke ih je primila jako puno. U svakoj školi ima bar po troje djece.

Torgue

TITANXIS

Matador

Thx guys, mislim da neku dugoročniju od dnevne neću moći, jer vjerovatno ću biti tjedan dana u Zagrebu (tj. radni tjedan, od pon-pet), pa tjedan doma.
        30kn mi je ok sasvim, radije nego da se stresiram da li će me neko uhvatiti ili ne 😆

Koliko vidim smještaj mi je blizu centra tako da ću poslije posla imati i šta lijepo vidjeti 😄
        Kad budem blizu termina da idem tamo, budem se javio opet da mi preporučite gdje da idem XD

Solid_Snake budem se javio opet da mi preporučite gdje da idem

Dođi na kvart, da popijemo jednu. I nemoj mi bez nekog steelbooka kao poklon...

Čekam da ti platim piće još od onda kad si ti mene u Beču počastio onom kavom od 30 eura 🤣

Fenix

Hahaha good times

🤣
              😅
              1 / 2
              Obavezno, pišem svima kad dođem, ionako neću poslije posla imati nikakvih obaveza nego da šetam po gradu

Baš su pomakli i granicu za zatvaranje birtija na 2h ujutro, tako da imaš vremena za sve, bez isprika.: p

Pih, šmrc, gasi se uskoro internet explorer, njega sam najdulje imal i najviše koristil. Ode uskoro u recycle bin!

sto se mene tice mogu s njim odmah i edge ugasiti.

Internet explorer je bio samo za ovo dobar...

još tam 2002/03 se koristila Opera umjesto tog švicarskog sira od sigurnosnih rupa. A čim se izmislio Firefox, prešlo se na njeg i to je to.

Skala napredovanja i popularnosti web browsera od 1996-2021. Zanimljivo kako se navike korisnika web pretraživača mijenjala iz godine u godinu, iz mjeseca u mjesec.

Edge je sasvim oke browser.