ah ništa, onda trebamo sungazing ili bolje čak bretarijanizam prakticirat i nemogu nam ništa.

oxi
Mislim da možeš odbiti preuzimanje.

Ak ne, reci vozaču da ti napravi zapisnik o oštećenju prilikom preuzimanja.
Poslikaj odmah sve i pošalji mail sa slikama firmi od koje si naručila, traži novi proizvod / uređaj / kaj si već naručila.
Oni nek se onda zajebavaju sa Gls-om i odobrenjima, a tebi bi morali dat novi.

Bar je tak kod mene i rijetko zna bit problema oko zamjene za novi artikl ak je ovaj prvi došal oštećen. Ne kažem da nije bilo odugovlačenja il neodobravanja, al znalo je bit i zbog zajeba kupaca... treba odmah prijaviti, ne čekat da prođe par dana.

weky Kaj se čudiš.Ljudi su takvi i tu nema pomoći.Kao kad su pokupovali sav šekret papir kad je strašna korona harala 2020. god.

master_x ovdje u svabiji su ponovo poceli. Dosao dns u Kaufland ostalo par paketa tariguza i to onog najskupljeg. Da dodje do jebackog rata, zadnje sta bi mislio je cime dupe obrisati.

Jebalo ga ulje. Umrijet će od starosti prije nego ga potroši.

A to je već drugi lik danas s punim kolicima ulja. Ne kužim šta oni rade s tim. Mi doma potrošimo jedno ulje mjesečno. Možda ulje i po.

weky meni ta boca ulja dura 4 mjeseca, najmanje.

Ne koristim uopce puno ulje, niti przim puno, osim jaja i slaninu, ali za to mi ne treba ulje uopce.

Fenix

To mu je dosta za koliko? 4-5 godina?

To mu je dosta za moždani udar unutar 2-3 godine.

Možda čovjek često krafne peće pa mu treba puno ulja!

Ja i zena smo vec 10 dana bez suncokretovog ulja, jednostavno ga nigdje nema iako kad god pitam prodavace u lidlu, kauflandu itd. redovito dolazi sutra samo ja nikako da ga ulovim. Ulje je problem, toaletni papir je ljudska glupost ali ajde nisam primjetio da ga manjka u trgovinama zasad. Zaboravih reci i brasno je uzasno tesko naci.