- Uređivano
Blebetaonica 2
pravednik
pa valjda bi trebao znati u kakvom je stanju tvoje atomsko sklonište.
ja znam kakvo je moje jbt.
za atomsko sklonište treba imat dušu.
- Uređivano
Square Enix izbacio 5500 pjesama na novom square enix music kanalu
@Tzereen imas sad sve od niera na jednom mjestu
- Uređivano
Zašto nema teme o Ukrajini nije valjda da se skriva istina o Rusima kao okupatorima ?
Čitam Rusi u Donbasu pokušali probiti Ukrajinski blok ali nisu uspjeli !!
Oko 100 Rusa ubijeno , za šta za ništa !! People mladi životi
Nije bitno jesu li Ukrajinci il' Rusi zivot je zivot!
U Norveškoj započela vojna vježba NATO snaga
HideooKoojima Zašto nema teme o Ukrajini nije valjda da se skriva istina o Rusima kao okupatorima ?
Možda bi bilo dobro otvoriti temu, pročitati malo što se zadnje pisalo i onda samostalno zaključiti iz vrlo jednostavne rečenice zašto se privremeno zaključala, a ne dizati dramu.
Kada se procijeni da će rasprava moći ponovno ići normalnim tonom, onda će se otvoriti.
HideooKoojima Zašto nema teme o Ukrajini nije valjda da se skriva istina o Rusima kao okupatorima ?
Uralkali uložio u FFA.hr
wooddiebone Mazepin će spinat po temama.
Hvala na odgovoru i da šokiralo me 100 ubijenih Rusa mislim da je to većinom 20-25 godina momci koji su radi idiota izgubili živote !!!
a gdje je onaj vojnik iz šibenika što je skinul ona dva zrakoplova iz domovinskog rata, "oba dva, oba dva su pala"?. pa nek njega zaposle da skida rakete, hehe! pardon, mislim da je taj čovjek umro, sad sam se sjetio, ah ništa onda. šalu na stranu.
a otkud ćemo smoć tolike novce za proturaketni sustav?
https://www.vecernji.hr/vijesti/hrvatska-mora-kupiti-proturaketni-sustav-trebat-ce-500-milijuna-eura-1570825
@kauboj đuka btj vratiš se na forum nakon 2 godine ne pišeš ništa u blebu!?
fensisuperstar
Ma povremeno sam lurkao ali ništa posebno da doprinesem bilo kojoj temi. Napokon sam quito Hearthstone, DotA 2 i ostale pizdarije koje su mi godinama uzimale vrijeme i posvetio se PS4/PS5 igrama, tako da sad ima smisla da tu i tamo nešto napišem
kauboj jesi ti još narasle bice od nadnaravnog treninga?
Koji bog je s ljudima? Propuštam li što? Svi se pripremaju na rat i gomilaju zalihe?
Jeste primijetili isto u svojoj okolini? Žena ispred mene uzela 58 litara ulja u Lidlu? Neki dan lik pokupio svo brašno s police.