pravednik
pa valjda bi trebao znati u kakvom je stanju tvoje atomsko sklonište.
ja znam kakvo je moje jbt.

za atomsko sklonište treba imat dušu.

Zašto nema teme o Ukrajini nije valjda da se skriva istina o Rusima kao okupatorima ?

Čitam Rusi u Donbasu pokušali probiti Ukrajinski blok ali nisu uspjeli !!
Oko 100 Rusa ubijeno , za šta za ništa !! People mladi životi 🥺🥺🥺🥺
Nije bitno jesu li Ukrajinci il' Rusi zivot je zivot!

U Norveškoj započela vojna vježba NATO snaga 🙄

HideooKoojima Zašto nema teme o Ukrajini nije valjda da se skriva istina o Rusima kao okupatorima ?

Možda bi bilo dobro otvoriti temu, pročitati malo što se zadnje pisalo i onda samostalno zaključiti iz vrlo jednostavne rečenice zašto se privremeno zaključala, a ne dizati dramu.

Kada se procijeni da će rasprava moći ponovno ići normalnim tonom, onda će se otvoriti.

HideooKoojima Zašto nema teme o Ukrajini nije valjda da se skriva istina o Rusima kao okupatorima ?

Uralkali uložio u FFA.hr

Fico

Hvala na odgovoru i da šokiralo me 100 ubijenih Rusa mislim da je to većinom 20-25 godina momci koji su radi idiota izgubili živote !!!

fensisuperstar
        Ma povremeno sam lurkao ali ništa posebno da doprinesem bilo kojoj temi. Napokon sam quito Hearthstone, DotA 2 i ostale pizdarije koje su mi godinama uzimale vrijeme i posvetio se PS4/PS5 igrama, tako da sad ima smisla da tu i tamo nešto napišem 😄

🙁
          što da sad napravim, da preuzmem ili ne?

Koji bog je s ljudima? Propuštam li što? Svi se pripremaju na rat i gomilaju zalihe?
            Jeste primijetili isto u svojoj okolini? Žena ispred mene uzela 58 litara ulja u Lidlu? Neki dan lik pokupio svo brašno s police.

weky ma i zbog poskupljenja, ako budu dodatna, a biti ce.