Quick resume i 60 fpsa u nekim 3rd party igrama koje nisu ni posebno patchane (Sekiro), brži loading, tiha konzola...SeX se uopće ne čini tako lošim.

Zero SeX se uopće ne čini tako lošim.

tkome se cini uopce? samo sonyevim fenbojevim

Zero konzola je dobra, meni se svidja i sami dizajn konzole al znam da ju necu kupti day one..mozda nekom drugom prilikom isto kao kad sam nabavio xbox one x za 100 eura 😃

Ovo je baš impresivno. Oko 7 sekundi treba dok se Xbox Series X upali i krenete igrati igre. Brojite kad čujete onaj bip jer ga je tada i upalio.

Flipper meni ni sad ne treba puno više, uključen mi je instant-on mode i za tren mi je upaljen, samo što će ovdje još brže učitati igru

Malo sramotno da je Microsoft sa Xbox sajta maknuo pre-order stranicu tako da se kod njih ne može ni vidjeti da li in stock ili ne. Nabijem ih...

Obzirom da je igra sad već starija bilo bi čudno da ne vrti.

Ima medium postavke na konzolama.

Flipper

To je stand by mode ili rest mode. To ti je ono sto PS4 i X1 imaju, jel. Imao si obje konzole valjda. 😃

Lik je to htio progurati kao pokretanje iz hladnog pogona. Je, nek

PS2MASTER pa no, legit option, deep hybernate i spremanje ram sadrzaja na ssd i load istog prilikom pokretanja. Ice cold baby

Master je u pravu, Twitter post je misleading.

Nisam impresioniran upravo zato.
          Ne namjeravam konzolu ostavljati u suspend modeu, po iskustvu sa našim pružateljem električne (HEP) energije znam kako to može završiti.

Mislim, nebitno što je to XSX ili PS, ali ovu opciju su imale i PS4 i XOne konzole. Staviš igru i konzolu u rest mode i čim je upališ, sve se upali unutar 5-6 sekundi i nazad si u igri.

Znači boot up sistema i igre. Jer obje konzole su imale dedicated čip i memoriju samo za to.

PS2MASTER ja sam imao Xbox One Eks. Ne sjećam se je li ovako brzo bilo. Znam da mi Pro rest mode puno duže traje.

Evo i konkretnog testiranja termalnih karakteristika i potrošnje SeX-a od strane DF-a:

Zero and? Ne mogu slusat tog lika nikako. Daj mi summary

chono7 Ukratko, odlična konzola, tiha, potrošnja (u prosjeku oko 170W) je manja od One X uz puno bolji fps u last gen igrama, temperature max oko 62C, treba ostaviti prostora za nesmetanu ventilaciju (no shit), quick resume troši oko 20-30W i vanjski SSD se zapravo uopće ne grije toliko. S obzirom da je čitav sistem u rangu RTX 2080, prilično impresivno, kako bi Riči rekao.

7 dana kasnije

130 frejma u Rainbow Six Siegeu sa unlock opcijom.