Icek maverick Brat i ja imamo sličan ukus pa pošto šeram s bratom onda uzimam za igranje digitalne. A fizičke ionako skupljam apsolutno sve 😃 Ali volim da mi je sve ready-to-go. Konzole su mi također sve spojene i spremne odmah za korištenje.
maverick Icek pa ubacis disk, instalira se igra i spremna je za igranje ili? neces valjda bacati lovu na ekstra pohranu kad imas alternativu. mislim tvoji novci, ali cemu pobogu
Icek maverick A kako su sherat disk s bratom? Ionako masa digitalaca osim must play naslova uzmem kada su na akcijama po par funti, tako da me ne boli. Ovo što baš moram moram igrat to uzmem day one i na miru sam. Tzereen Ja zaista ne znam o čemu ti pričaš 😮 😃
Flipper Yakuza: Like a Dragon rezolucije i FPS-ovi. XSX - 4K@30FPS-a ili 1440p@60FPS-a XSS - 1440p@30FPS-a ili 900p@60FPS-a. Ne znam koliko je OK 900p u 2020. godini. https://twistedvoxel.com/yakuza-like-a-dragon-xbox-series-s-x/
samurai82 Ta igra nije dobro optimizirana.. a i nije to nexa next gen igrica... kada pocnu izlaziti druge igre, onda cemo vidjeti sta je konzola u stanju prikazati 🙂
Zero Quick resume i 60 fpsa u nekim 3rd party igrama koje nisu ni posebno patchane (Sekiro), brži loading, tiha konzola...SeX se uopće ne čini tako lošim.
Genesis Zero konzola je dobra, meni se svidja i sami dizajn konzole al znam da ju necu kupti day one..mozda nekom drugom prilikom isto kao kad sam nabavio xbox one x za 100 eura 😃
Flipper Ovo je baš impresivno. Oko 7 sekundi treba dok se Xbox Series X upali i krenete igrati igre. Brojite kad čujete onaj bip jer ga je tada i upalio.
hulahopka Flipper meni ni sad ne treba puno više, uključen mi je instant-on mode i za tren mi je upaljen, samo što će ovdje još brže učitati igru
PS2MASTER Flipper To je stand by mode ili rest mode. To ti je ono sto PS4 i X1 imaju, jel. Imao si obje konzole valjda. 😃 Lik je to htio progurati kao pokretanje iz hladnog pogona. Je, nek
Icek Malo sramotno da je Microsoft sa Xbox sajta maknuo pre-order stranicu tako da se kod njih ne može ni vidjeti da li in stock ili ne. Nabijem ih...
Flipper Ajde barem nešto... 🙂 BF5 na XSX-u radi u 4K rezoluciji i 60FPS-a. Stabilnih 60. https://mp1st.com/news/battlefield-5-next-gen-will-run-at-native-4k-60-frames-per-second
pravednik Obzirom da je igra sad već starija bilo bi čudno da ne vrti. Ima medium postavke na konzolama.