Ovo je baš impresivno. Oko 7 sekundi treba dok se Xbox Series X upali i krenete igrati igre. Brojite kad čujete onaj bip jer ga je tada i upalio.

Flipper meni ni sad ne treba puno više, uključen mi je instant-on mode i za tren mi je upaljen, samo što će ovdje još brže učitati igru

Malo sramotno da je Microsoft sa Xbox sajta maknuo pre-order stranicu tako da se kod njih ne može ni vidjeti da li in stock ili ne. Nabijem ih...

Obzirom da je igra sad već starija bilo bi čudno da ne vrti.

Ima medium postavke na konzolama.

Flipper

To je stand by mode ili rest mode. To ti je ono sto PS4 i X1 imaju, jel. Imao si obje konzole valjda. 😃

Lik je to htio progurati kao pokretanje iz hladnog pogona. Je, nek

PS2MASTER pa no, legit option, deep hybernate i spremanje ram sadrzaja na ssd i load istog prilikom pokretanja. Ice cold baby

Master je u pravu, Twitter post je misleading.

Nisam impresioniran upravo zato.
      Ne namjeravam konzolu ostavljati u suspend modeu, po iskustvu sa našim pružateljem električne (HEP) energije znam kako to može završiti.

Mislim, nebitno što je to XSX ili PS, ali ovu opciju su imale i PS4 i XOne konzole. Staviš igru i konzolu u rest mode i čim je upališ, sve se upali unutar 5-6 sekundi i nazad si u igri.

Znači boot up sistema i igre. Jer obje konzole su imale dedicated čip i memoriju samo za to.

PS2MASTER ja sam imao Xbox One Eks. Ne sjećam se je li ovako brzo bilo. Znam da mi Pro rest mode puno duže traje.

Evo i konkretnog testiranja termalnih karakteristika i potrošnje SeX-a od strane DF-a:

Zero and? Ne mogu slusat tog lika nikako. Daj mi summary

chono7 Ukratko, odlična konzola, tiha, potrošnja (u prosjeku oko 170W) je manja od One X uz puno bolji fps u last gen igrama, temperature max oko 62C, treba ostaviti prostora za nesmetanu ventilaciju (no shit), quick resume troši oko 20-30W i vanjski SSD se zapravo uopće ne grije toliko. S obzirom da je čitav sistem u rangu RTX 2080, prilično impresivno, kako bi Riči rekao.

7 dana kasnije

130 frejma u Rainbow Six Siegeu sa unlock opcijom.

Ebeš ti to sve kad ga nemožeš odnikud naručiti.Nema na Xbox.com,nemaju Janezi nemaju naši,nigdje za naručit.Valjda će se do Božića popravit situacija.

Evo još malo.
            Ko može idealno bi bilo posjedovati obje konzole. Ps5 i Xbox
            7500 kn, što je još uvijek manje od poštenog gaming PC-a.

pravednik idealno bi bilo posjedovati ono sto je pojedincu idealno. meni bi bilo idealno posjedovati samo PC od 3 iljade evra i Nintendo Switch. PS5 nema jos najavljene igre koja MENE zanima ili bi mi bila idealna za idealno posjedovanje te ''idealne'' konzole koja je meni ogavna, a Series X je jaca, ljepsa i sa Gamepasom primamljivija ponuda u svakom pogledu za MENE. ne postoji idealno za sve.

i ajmo sada izostaviti tu kenjazu od konzole u ovoj temi, ako je ikako moguce. hvala vam i ugodan dan.

master_x eto vidis. toliko je idealna konzola da ju nemas gdje ni naruciti 🤣

EDIT: @pravednik samo da znas slazem se skoro sa tobom, ali moram malo hejtati cim vidim ps5 u series x temi 🤣 . pogotovo cu se slagati kad dodje neka verzija ps5 koja ne izgleda ko ovaj toster.

Nit Švabe nemaju nigdje za naručit.Sve rasprodane prednarudžbe.U lokalnome MediaMarktu-u su rekli da su dobili odobrenih 100-tinjak konzola,lol !!
              I da sljedeća runda dolazi tek početkom 12.mjeseca!Sad il je to umjetno napravljena nestašica ili je nešto deseto.

Da Xbox ima full podršku u HR, nebi ni razmisljao izmedju njih i playstationa, xbox ima daleko bolju ponudu igara (ovih par ekskluziva bi prebrodio sa PSa), ali xbox gamepass je topčina, tak nesto PS nikad nece ponuditi, za male pare igras preko sto igara, jos kompatibilnost sa PC-em, znaci xbox ce uvijek pratiti korak sa najjacom platformom za gejming a to je PC