Miro
Jel se ovo moze pretvoriti u ultimate na kompu, pa se koristiti samo gamepass za PC.

Predpostavljam da moze.

AbelKOsMos pa ultimate je za oboje. Nigdje ne pise da moras imati xbox konzolu, samo xbox acc.

Prika ne kupuj series s, osim ako nisi teski kezualac. Ta konzola je vec sada drekec, a sta ce tek biti kasnije.

Na gemershopu pise da imaju na stanju..
      Ali je cijena za razliku od ove tvoje @Flipper stranice 600kn veca

Prika Češće se Miri svidi neka igra, nego što se na Mallu.hr pojavi XSX, ali je moguće.

maverick
        Imao sam gamepass jedno dve godine i placao punu cenu ali kad sam skontao da ga bas slabo koristim otkazao sam ali za 90 evri bi opusteno uzeo.
        Cu verovatno odrarim preko VPN.

I ovako planiram u jednom trenutku uzet Xbox series X tako da, ce dobro dodje.

@Prika imas taj Gamepass za nekih 100 eura tri godine što uključuje i online igranje. Kupiš konzolu i sljedeće tri godine te boli kurac jer sve igre izlaze day 1 za Gamepass pretplatnike

Prika najbolje ti ostani na PS5 😂
        Ove makinacije da bi ti konzola uopće radila u RH su drugi svemir i za ove koje prate sve u vezi Boxa.

Jadnog čovjeka zbunili do jaja. Lijepo neka netko napravi pravi tutorial za Xbox account, najjeftiniji i najjednostavniji način za uzeti Game Pass, kao i razlike između XSX i XSS + gdje ih kupiti, potencijalni servis i usporedbe s PS5.

Bogte.

Ubilo me...game pass,xbox live card onda uzmes u Turskoj preko VPN-a tri godine prekucas preko kompjutera a ako neces negdje sam izracunao 1350kn godisnje a nema Hr acc..ali nije to nista jet ima Brazilski...
        Ostat cu na playstationu taman samo fliper igrao do kraja zivota!
        Salim se,dosta zbunjujuce je sve..i iskreno imam jos sto pitanja ali prvo neka mi se ovo slegne pa cu dalje pitat.
        Pa na kraju krajeva kazu da nema nigdje konzole a u gamershopu pise da ima na zalihama.
        Uzet cu konzolu,napravit acc svoj ne znam u kojoj drzavi jer koliko vidim nije ni bitno jesam li u Japanu ili Zambeziji...ili je bitno?
        A do toga nisam ni dosao...kako se igre kupuju?
        Kako cu stavit podatke kartice kad mi je acc iz Njemacke...netko je rekao pay pal gore...ne znam...
        Cijena 100 eura 3 godine ful igara sa online igranjem nije puno...samo koje igre,strah me da to nisu igre neke stare...evo pitanje..je li na tom game passu bila fifa 22 prvi dan izlaska?
        Uzeo sam je kao primjer.

sad ja imam jedno pitanje.
          Ukljucim VPN odem na turski xbox sajt, izaberem reedem code i onda me prebaci na englesku verziju i pored naloga gde se upisuje kod mi pise (united kingdom) jel to normalno tako.

edit : da normalno je.

Prika

Sredim ti ja sve prika sve ako ti treba, šteta ne imati takvo što kad je punudatop topova 🙂

Prika sve cemo ti pomoci, ak treba podijeliti cemo i troskove sam da predjes na xbox.

Ma ne dam ja playstation a ni switch...ovo bi bila treca konzola..

Prika
          Da kako se kupuju igre, a koje gluposti pitas na boxu se ne kupuju igre jer ne stignes odigrati ovo sto je na gamepassu vec daju joj i jos i jos.

Kupujes xbox da bi stedio pare a ne trosio ih

Nije ti to psplus i igre koje neprijatelju nebi dao da igra

Pravimo xbox partiju, bit ce i djabe za jesti i piti, samo dodjite i uclanite se.

Miro ti ako opet kupis sony tv, necemo nikada vise pricati.

maverick
              Pola dana mi je staja tv u autu maloprije spojio mali igra fortnite pa san ugasija niti mi se igra niti gleda.
              Neznan eli mi se u zivotu ikad vise gadija komad hardvera ko ovaj tv.

Cak se mislin bili uzeo macu i stuka ga

I need help. Kupio sam 3x 12mj Xbox Gold za Brazil, preko VPNa sam ukucao kodove i sve je prošlo.
              Region mi je stavljen na USA, i sada kada idem aktivirati Ultimate za $1 ne prolazi mi jer mi kartica mismatcha region. Na accountu imam 3 dolara od ranije. Any help?