Brijac Objasni muljanje.Ja sam isto rješio preko supporta.Ebe mi se šta sam to platio 46€ za 2 god. Ultimate Gamepassa.Nismo ovce za šišanje.Mi smo ultrabogata država ,al pari sa Danskom,Norveškom,Lihtenštajnom,pa možemo plačat 130€ za godinu Ultimate Gamepassa.Ako se pruži prilika za jeftinije,zašto to ne iskoristiti.Ipak smo mi Hrvatistan.I ne znam šta vas pojedince stalno to ebe šta je netko došao do jeftinijeg Gamepassa preko turskih,argentinskih,brazilskih kodova.Svatko nek gleda u svoj tanjur.
Over.
Xbox Series X
Vođen nekom logikom, ako mi u HR nemamo support za Xbox, apsolutno je legalno i poželjno raddit račune s najjeftinijih tržišta (ili najskupljih, kako tko hoće)?
Ili neka totalno zabrane korištenje Xbox servisa ili neka nam uvedu support.
master_x .I ne znam šta vas pojedince stalno to ebe šta je netko došao do jeftinijeg Gamepassa
Ignoriraj. Ja osobno placam normalnu cijenu passa, ali sam uvijek u bilo kojem slucaju na strani da se "prevesla" korporacije jer i one nas veslaju od pamtivjeka. A i nisam zarucen sa Microsoft-om da ih idem zaliti.
Kako znaš da su ukradeni?
Gamivo, cdkeys, eneba i ostali imaju legit ključeve.
Nije na njima ako pojedini seller krade i tako dolazi do kodova.
I ako to baš uznemirava nekoga lako kupuje legalno, po mogućnosti direkt od microsofta a ps bonove na tisku i petrolu da podrži naše poduzetnike koji jedva preživljavaju.
Šta ste se uhvatili toga pa pobogu pohvalio sam MS što se tiče rješavanja takvih stvari.
Samo kažem da se ljudi snalaze, kodovi se prodaju svakako.
Turska ili US? Microsoftu vjerojatno svejedno kad mogu ignorirati cijelu državu poput naše.
- Uređivano
Brijac Sigurno da nije muljanje kupovina sa Enebe (Finska),Gamivo (Malta),gdje su ključevi legalni.Nije to Kinguin,G2A i sl. sive zone.A to šta su jeftiniji,to je zbog regije za koju se kupuje.Sve ostalo je na rizik kupca ako to kupuje a nije za njegovu regiju,riskira ban sa servisa.
Ja sam rješio sve preko support i niti u jednome trenutku me nije pitao zašto ja iz HR imam UK račun te aktiviranu tursku Xbox Live Gold pretplatu koju želim prebaciti u Ultimate Gamepass.Sve bilo rješeno za 5 min.Ebe se njima za našu prčiju dok se lovica okreće,inače bi zabranili svima preko IP pristup servisu ako nisu iz podržanih zemalja već od doba Xbox 360,tamo 2005.god.
Bome posten rast u zadnjih par godina.
AbelKOsMos Dokaz da se marljivost isplati.
Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo tu je Microsoft.
Ma samo nek naprave nešto zabavno, vrijedno kupnje novog Boxa. Zasad imam sve što mi treba na PS4 Pro i One S.
Jasno je da će u pet godina pola ovih studija biti zatvoreno.
Ma nek oni ovim timovima daju slobode, posto svoje timove bas nisu najbolje oragizovali u proslosti a zamisli ovakvu kolicinu.
Series X incoming. Kad ga već gamershop.hr ima na stanju a i Ultimate je uzet rekoh fuck it. Vidjet ćemo koliko će bit PS5 sada zapostavljen.
- Uređivano
Mogući dolazak Gears of War Remaster kolekcije,prvih 4 igara iz Xbox 360 ere ( ili Fable kolekcije)
https://www.trueachievements.com/n48477/gears-of-war-could-get-remastered-collection-similar-to-halo-mcc