Prika kad uzmes Xbox Game Pass Ultimate ne trebas placati online. Daj neka netko objasni tu shemu s Turskim Game Passom ili cime vec. 😁

S Ultimateom imaš Gold (za online i mjesecne besplatne Gold igre koje su drlog), EA Play pretplatu i Game Pass. Sve imas sto trebas. Mi svi imamo Ultimate. Samo sto je vecina kupila taj jeftini Ultimate preko neke sheme koja je legalna i sve ok.

Prika
Stavis recimo njemacki acc, ti ne placas online igranje nego uzimas gamepass a sa njime dobijas online igranje jer je to u cijeni.

Ja san uzeo gamepass online necu igrati nikad

Najjeftiniji su vecinom turski i argentinski i ne trebas imati njihov acc. moze imati npr USA acc i onda preko VPN-a aktivira npr argentinski bon.

E jesi mu sad objasnio Miro. Prika, isto ti je kao na PS. Mozes imati jedan racun na regiji kojoj zelis i na njemu sve igras.

A jedan racun imas za taj Game Pass jeftini. S njega sve skidas i pokrenes, a s glavnim racunom igras. Dovoljan je jedan Game Pass na konzoli da mozes igrati online s bilo kojim racunom. Također, na Xboxu mozes mijenjati regije racuna. Mislim da se moze dva ili tri puta godišnje. Ja osobno imam glavni account na USA.

A ne slusaj ovog Filipa laze ko pas

Kupis bon za godinu dana gold pretplate za turski ili brazilski acc ja san kupio na cdkeys, onda na laptopu upalis vpn i stavis drzavu za koju si kupio bonove na laptopu i ukucas kod onda na boxu samo odaberes da bi taj gold pretvorio u ultimate ako nikad nisi ima ultimate to ce ti kostati ravno 1 dolar funtu ili euro.
    Posto se najvise moze imati 3 godine unaprid onda odma kupis 3 godine golda i to je to

Hahaha.Hvala svima.
      A sad najvaznije pitanje..znam da nema konzola,ali gdje da trazim po Hrvatskoj kad budu dostupne?Koji shop?

Prika Gusterko je spomenuo gamershop.hr. Series X im je 4499kn, a Series S 2339kn bez igara.

Miro
        Jel se ovo moze pretvoriti u ultimate na kompu, pa se koristiti samo gamepass za PC.

Predpostavljam da moze.

AbelKOsMos pa ultimate je za oboje. Nigdje ne pise da moras imati xbox konzolu, samo xbox acc.

Prika ne kupuj series s, osim ako nisi teski kezualac. Ta konzola je vec sada drekec, a sta ce tek biti kasnije.

Na gemershopu pise da imaju na stanju..
            Ali je cijena za razliku od ove tvoje @Flipper stranice 600kn veca

Prika Češće se Miri svidi neka igra, nego što se na Mallu.hr pojavi XSX, ali je moguće.

maverick
              Imao sam gamepass jedno dve godine i placao punu cenu ali kad sam skontao da ga bas slabo koristim otkazao sam ali za 90 evri bi opusteno uzeo.
              Cu verovatno odrarim preko VPN.

I ovako planiram u jednom trenutku uzet Xbox series X tako da, ce dobro dodje.

@Prika imas taj Gamepass za nekih 100 eura tri godine što uključuje i online igranje. Kupiš konzolu i sljedeće tri godine te boli kurac jer sve igre izlaze day 1 za Gamepass pretplatnike

Prika najbolje ti ostani na PS5 😂
              Ove makinacije da bi ti konzola uopće radila u RH su drugi svemir i za ove koje prate sve u vezi Boxa.

Jadnog čovjeka zbunili do jaja. Lijepo neka netko napravi pravi tutorial za Xbox account, najjeftiniji i najjednostavniji način za uzeti Game Pass, kao i razlike između XSX i XSS + gdje ih kupiti, potencijalni servis i usporedbe s PS5.

Bogte.

Ubilo me...game pass,xbox live card onda uzmes u Turskoj preko VPN-a tri godine prekucas preko kompjutera a ako neces negdje sam izracunao 1350kn godisnje a nema Hr acc..ali nije to nista jet ima Brazilski...
              Ostat cu na playstationu taman samo fliper igrao do kraja zivota!
              Salim se,dosta zbunjujuce je sve..i iskreno imam jos sto pitanja ali prvo neka mi se ovo slegne pa cu dalje pitat.
              Pa na kraju krajeva kazu da nema nigdje konzole a u gamershopu pise da ima na zalihama.
              Uzet cu konzolu,napravit acc svoj ne znam u kojoj drzavi jer koliko vidim nije ni bitno jesam li u Japanu ili Zambeziji...ili je bitno?
              A do toga nisam ni dosao...kako se igre kupuju?
              Kako cu stavit podatke kartice kad mi je acc iz Njemacke...netko je rekao pay pal gore...ne znam...
              Cijena 100 eura 3 godine ful igara sa online igranjem nije puno...samo koje igre,strah me da to nisu igre neke stare...evo pitanje..je li na tom game passu bila fifa 22 prvi dan izlaska?
              Uzeo sam je kao primjer.