Bogami, Microsoft ide jako. Kupio sam XBSX radi Bethesde, ovo sad dođe kao šlag na tortu.
Xbox Series X
Imam ja par pitanja,pa ako može pomoć...
Xbox series X je zadnja konzola koliko vidim,je li dostupna ili je situacija ista kao i kod PS5 i koja je cijena?
Da li trebam plaćati online igranje kao na Playstationu PS+ i ako treba koliko košta?
Što je game pass i koliko košta?I da li se može dijeliti pretplata kao i na playstationu.
hvala
Prika Ista situacija ako ne i gora.
Trebas placati online igranje kao i na PSu, Xbox Live Gold je usluga ekvivalenta PS+.
Gamepass je Netflix za igre uglavnom, stotine igara medu kojima sve first party igre dolaze day 1. Uglavom odlicna usluga. Basic pretplate kosta 10 dolara ako se ne varam no ona ne ukljucuje uskugu online igranja, no postoji Game Pass Ultimate koji ukljucuje Live Gold odnosno online igranje i ono kosta 15$ mislim. Koliko znam moze se sherat.
Dodatno, mislim da se kao first-time pretplatnik može naći Ultimate za $1, neka me se ispravi ako griješim.
I Hrvatska nije podržana kao regija, tako da je najbolje plaćati nekom uslugom poput PayPala (opet, neka me se ispravi ako griješim, nisam uzimao ništa na stranoj adresi).
Ja sam uzeo Gamepass Ultimate. Prvi mjesec 1€, kasnije 12.99€. fantasticna cijena.
- Uređivano
Fico Točno
ULTIMATE
Get your first month for $1,
then $14.99/mo.
JOIN FOR $1
Subscription continues automatically. See terms.
Play over 100 high-quality games on console, PC, and mobile devices
New games added all the time
Xbox Game Studios titles the same day as release
Exclusive member discounts and deals
Play games from the cloud
Free Perks including in-game content and partner offers
ALSO INCLUDES:
Xbox Live Gold logo
(A $9.99/MO. VALUE)
Xbox Live Gold includes Deals with Gold, Games with Gold, and console multiplayer
EA Play logo
A library of top Electronic Arts titles on console and PC, exclusive rewards, and member-only content
Kopirano sa službene stranice. 10$ je ako želiš samo na konzoli ili PC-u.
Što je s garancijom u Hrvatskoj? Nisam inače puno u XBoxu no otkad je izašla Forza 5 nekako ga pikiram daq bi ga uzeo. Vidim da ih nema po dućanima no ima ih na Njuškalu.
Series X možeš uzeti na Gamershop.hr ali je napuhana cijena mislim da je 4500 kn umjesto 3800 ako se ne varam. Ako ti nisu bitne fizičke igre bolje si kupi series S, slabija je od X-a ali ako ne patiš toliko na piksele perfektno je riješenje za brdo igara koje dobiješ uz GP ultimate. Postoji fora da kupiš 3 godine gold livea i onda za 1 dolar sve konvertiraš u GP ultimate. Gledaš da ti je regija Brazil ili Turska za konverziju jer se tamo ukeba najjeftinije. Ako ti se neda maltretirati sa VPnom napraviš kao i ja kupiš preko Alija 4 mjeseca Ultimatea za 80ak kuna i boli te kuki. Kad praviš novi account po defaultu imaš akciju 1mjesec Ultimatea za dolar
Picek Garancija 2 godine, ulogiras se u MS acc, tamo ukucas serijski broj i automatski ocita garanciju i sve.
DarkPunisher ok, no ako ide na servis, gdje se šalje, odnosno gdje ostvarujem garanciju?
Picek @pravednik ce ti tocno rec ali mislim da MS posalje UPS po konzolu (ne placas nista) i konzola ide u Nizozemsku gdje obavljaju servis i sve za ovaj dio europe.
DarkPunisher to me zanimalo, tnx na odgovoru!
- Uređivano
gusterko
Ma i uzeo bi digitalnu,ali nije mi jasan ovaj dio sto si napisao slabija je...ali nije razlika samo disc ili digitalna verzija?
Ja ne patim od tih stvari a i ne razumijem se ali ako kupujem novu konzolu onda i ocekujem da je top.
@DarkPunisher ova Gold Game pass ultimate je sve u jednom?
I online i game pass?
Je li postoji godisnja ta pretplata koja.je isplativija?
Cekaj...pa koju vi regiju birate?
Ima li neka najisplativija ili ti je svejedno..
Paypal imam..
@Torgue 15 dolara mjesecno?
Pa to je 1350kn godisnje???
Game pass je sto?
Sve igre koje postoje i koje izlaze za xbox su meni dostupne odmah ili ima neki filter?
- Uređivano
@Prika evo u par crta
Xbox Serie X Xbox Series S
GPU Power 12.15 TFLOPS - 4 TFLOPS
Video memory 16GB GDDR6 - 10GB GDDR6
Maximum output resolution 8K 60fps; 4K 120 fps - 1440p, 120 fps
Storage 1TB NVMe SSD PCIe 4.0 - 512GB NVMe SSD PCIe 4.0
Meni osobno Series S perfektno izgleda a imam ga spojen na 34" Xiaomi monitor