Xbox Series X
Daj šiknite vi gamertagove, treba mi domaca ekipa
Moj je urizen94
Moj je Mustinjo. Nisam palio xbox zadnje vrijeme, al s obzirom što sve dolazi na gamepass bio bi red da se zaigra malo.
ikral11 ali ne igram baš, gotovo ništa.
- Uređivano
Dobar je i Xbone S ali učitavanja brate...
Možda je pitanje više za marketplace, ali nek bude tu prvo. Koliko mislite da je realna cijena za XSX star pola godine, korišten cca pola tog vremena otkako ga imam. Prodao bih njega + dodatni kontroler koji je kupljen naknadno i na kojem nije igrano, samo je izvađen iz kutije da vidim radi li. Mislite da je 4000 kn realna cijena, previše/premalo?
- Uređivano
Jeste li isprobali Xbox muzej?
Baš je fora šetat povješću šta ste prvo odigrali koje konzole imali,koje achievemente osvojili.
https://museum.xbox.com/
Kod mene prva igra ikada sa Xbox profilom bila Hexic HD(ista je tad dolazila predinstalirana na konzoli) na Xbox 360,hahha i to 22.09.2006 osvojen prvi achievement !
Ako gledaš forum imaš Series X na njemačkom amazonu.
A sad ima i nešto više slobodnog vremena pa eto.
Psychonauts 2 mi je najveće ugodno iznenađenje.Nisam očekivao ništa,a igra predobar platformer sa zanimljivom pričom.
- Uređivano
Još jedan engine poput Forze iz Microsofta.
Igra predivno izgleda na svim platformama. Na PC-u se super vrti.
Quality mode je dynamic 4K 60 frejma.
Performance 120 frejma 1440p.
K tome open world. Igra je JEBENO igriva, probao sam multi na Series S kad je bio kod mene. Tako ispolirane kontrole i gameplay koji klizi nisam doživio od ndh.
Recite što hoćete ali Microsoftu ide odlično. Sluša se fanove. Kvaliteta.
Sad dolazi prikaz Hellblade 2, Stalker u 2022. Nizaju super igre.
Epski.
Pravednik je u prošlom životu bio čuvar u Jasenovcu.
Mortal Kombat 11,Gunk i još ponešto dolazi na Gamepass od 16.12 -
- Uređivano
Ovaj The Gunk je abnormalno kratka i jednostavna igra.
Idete linearnim lokacijama,kupit neka g0vanca sa usisavačem i rješavate prejednostavne puzzle koje se svode na to kako osloboditi prolaz dalje.Lokacije su gotovo sve iste,dosadne.Tu i tamo,grafički izgleda dobro,al sa tim lens flare kerefekama,izgleda isprano.
Završio sam igru za malo više od 4h. Sa 100% svih achievementa.Jasno mi je sad zašto je na Gamepassu.Prekratka,nema se tu šta ponovno igrat i jako loša igra naspram meni odličnih SteamWorld Dig igara koje je isti developer prije radio.To im je sad M$ nadoknadio inače igra ne vrijedi pune cijene.
- Uređivano
Raven studio ima dosta hidden gemova koji su loše ocijenjene od strane kritike.
Očekujem i neke remastere uz općenito bolju kvalitetu naslova sada pod Microsoftom. Financije igraju veliku ulogu.
Mislim da će ovaj E3 iako samo prijenosom biti epski. Možda i najudarniji u posljednjh godina.
Bogami, Microsoft ide jako. Kupio sam XBSX radi Bethesde, ovo sad dođe kao šlag na tortu.
Imam ja par pitanja,pa ako može pomoć...
Xbox series X je zadnja konzola koliko vidim,je li dostupna ili je situacija ista kao i kod PS5 i koja je cijena?
Da li trebam plaćati online igranje kao na Playstationu PS+ i ako treba koliko košta?
Što je game pass i koliko košta?I da li se može dijeliti pretplata kao i na playstationu.
hvala
Prika Ista situacija ako ne i gora.
Trebas placati online igranje kao i na PSu, Xbox Live Gold je usluga ekvivalenta PS+.
Gamepass je Netflix za igre uglavnom, stotine igara medu kojima sve first party igre dolaze day 1. Uglavom odlicna usluga. Basic pretplate kosta 10 dolara ako se ne varam no ona ne ukljucuje uskugu online igranja, no postoji Game Pass Ultimate koji ukljucuje Live Gold odnosno online igranje i ono kosta 15$ mislim. Koliko znam moze se sherat.
Dodatno, mislim da se kao first-time pretplatnik može naći Ultimate za $1, neka me se ispravi ako griješim.
I Hrvatska nije podržana kao regija, tako da je najbolje plaćati nekom uslugom poput PayPala (opet, neka me se ispravi ako griješim, nisam uzimao ništa na stranoj adresi).
Ja sam uzeo Gamepass Ultimate. Prvi mjesec 1€, kasnije 12.99€. fantasticna cijena.
- Uređivano
Fico Točno
ULTIMATE
Get your first month for $1,
then $14.99/mo.
JOIN FOR $1
Subscription continues automatically. See terms.
Play over 100 high-quality games on console, PC, and mobile devices
New games added all the time
Xbox Game Studios titles the same day as release
Exclusive member discounts and deals
Play games from the cloud
Free Perks including in-game content and partner offers
ALSO INCLUDES:
Xbox Live Gold logo
(A $9.99/MO. VALUE)
Xbox Live Gold includes Deals with Gold, Games with Gold, and console multiplayer
EA Play logo
A library of top Electronic Arts titles on console and PC, exclusive rewards, and member-only content
Kopirano sa službene stranice. 10$ je ako želiš samo na konzoli ili PC-u.
Što je s garancijom u Hrvatskoj? Nisam inače puno u XBoxu no otkad je izašla Forza 5 nekako ga pikiram daq bi ga uzeo. Vidim da ih nema po dućanima no ima ih na Njuškalu.
Series X možeš uzeti na Gamershop.hr ali je napuhana cijena mislim da je 4500 kn umjesto 3800 ako se ne varam. Ako ti nisu bitne fizičke igre bolje si kupi series S, slabija je od X-a ali ako ne patiš toliko na piksele perfektno je riješenje za brdo igara koje dobiješ uz GP ultimate. Postoji fora da kupiš 3 godine gold livea i onda za 1 dolar sve konvertiraš u GP ultimate. Gledaš da ti je regija Brazil ili Turska za konverziju jer se tamo ukeba najjeftinije. Ako ti se neda maltretirati sa VPnom napraviš kao i ja kupiš preko Alija 4 mjeseca Ultimatea za 80ak kuna i boli te kuki. Kad praviš novi account po defaultu imaš akciju 1mjesec Ultimatea za dolar
Picek Garancija 2 godine, ulogiras se u MS acc, tamo ukucas serijski broj i automatski ocita garanciju i sve.
DarkPunisher ok, no ako ide na servis, gdje se šalje, odnosno gdje ostvarujem garanciju?