weky

Inače svaki uređaj a pogotovo Xbox ima 24 mjeseca jamstvo u EU.

Ovaj piše 12, mall.hr 12, gamershop mislim isto 12
Znači trgovine muljaju a tak i tak se šalje Microsoftu uvijek.

Svaki kupljeni preko Microsofta ima 24 mjeseca jamstva vezano za serijski broj.

@Miro
Gamershop nije zastupnik Xboxa, samo ih eto uvoze i prodaju. Ne postoji službeni servis za Xbox brand u HR.
Ako ti rikne svejedno je, svaki ide van u Nizozemsku, jedino ako su dobre volje i daju ti drugi.

Ali Xbox je generalno kvalitetna stvar i vjerojatnost da se pokvari je izuzetno mala. Najbolje je kupiti preko Microsoft Poland.

pravednik
    Ma znan to ali lakse mi je dati je u ducan reci crka je nego sa njuskalom se zajebavati i konzolom kupljenom vani

Da si mi se ranije javio Miro mogli smo nešto dogovoriti...

Ako sutra dobijem na lotu, sve ću pare dat na Xboxe u svim zemljama u okolici da mu agoniju produžim za još koji dan.

Bice jebeno trgovinama koje imaju svega 5 primjeraka u svijetu u slobodnoj prodaji, kad im buz uleti s jackpotom i razmjerno potrosi sve pare kak je reko.

Ispred Mirine kuće ću ih batom potući jednog po jednog. A jednog ću zavezat za auto i vući gore dolje po ulici cijeli dan.

Sta je ovo? Uhvatim 5 minuta vremena na poslu, a ovdje ni jedan post. Razočaranje.

A jebiga u gužvi san

@Miro bogami ovaj odgovor nisam očekivao. Na FB mi jutros odg.

Flipper

Meni su sinoc odgovorili bas san ceka da prode 10 pa san te mislija nazvati i reci ti dobru vijest.

Jebiga

Odigra san Ender Lilies lagano igran Metro a sutra cu vjerovatno uzeti Tribes od Midgard tako da cu onda sve pozavrsavati sto san mislija.

Trenutno jedino konzola ima za 5200kn, edigital je rasproda i pise da vise konzola nije dobavljiva.

A kako ide reklamacija za xbox da slucajno nesto nije ok.
            Frend dolazi iz njemacke pa ako bi uzeo tako.

Za sony je lako kad smo podrzani ali kako ide za box di to saljem kako to ide?

Vec ako dajem 4000kn da vidin kako to funkcionira

Dobro funkcionira.
              Čistoća Zadar sama prikupi i odveze neispravni Xbox i ti dobiješ drugi čim ga platiš 4000 kuna. Možda ga onda bude i na Mallu.

Miro

Napisao sam ti prije par dana.
                Nema servisa u HR, svaki ide u Nizozemsku ili Njemačku, ovisiš o trgovcu i dobroj volji pa ti zamijeni odmah ili čekaš 3 tjedna.

Generalno jako teško da će se pokvariti.