foggy
Ma da zajebano je tako od nekoga uzeti a jos preko granice nebi se sa time igrao.
Playgame.si bi trebao brzo dobiti, gamershop je u dolasku a edigital ga ima pa cu drugi tjedan viditi sto i di.

Ali na kraju mozda je i ovo opet @Flipper ovo igranje sa photoshopom🤣🤣 da mu nebi uzeo konzolu ispred nosa.

weky
Tebe i ne zanima i uzimas je samo da ja i Flipper nebi.

Heat
Prekrasno rjesenje, neka Flipper tako rjesi onda

Nije ovaj put Photoshop. Imaš na Mallu odgovor. Pored Mišljenja korisnika, ima Saznaj više informacija. 🙂

Miro Možda da nađeš Slovenskog Pravednika, trazi "Pravični" ako ima neki.

Miro Ali bolje uzeti neodprt nego neotvoren.

weky

Inače svaki uređaj a pogotovo Xbox ima 24 mjeseca jamstvo u EU.

Ovaj piše 12, mall.hr 12, gamershop mislim isto 12
        Znači trgovine muljaju a tak i tak se šalje Microsoftu uvijek.

Svaki kupljeni preko Microsofta ima 24 mjeseca jamstva vezano za serijski broj.

@Miro
        Gamershop nije zastupnik Xboxa, samo ih eto uvoze i prodaju. Ne postoji službeni servis za Xbox brand u HR.
        Ako ti rikne svejedno je, svaki ide van u Nizozemsku, jedino ako su dobre volje i daju ti drugi.

Ali Xbox je generalno kvalitetna stvar i vjerojatnost da se pokvari je izuzetno mala. Najbolje je kupiti preko Microsoft Poland.

pravednik
          Ma znan to ali lakse mi je dati je u ducan reci crka je nego sa njuskalom se zajebavati i konzolom kupljenom vani

Da si mi se ranije javio Miro mogli smo nešto dogovoriti...

Ako sutra dobijem na lotu, sve ću pare dat na Xboxe u svim zemljama u okolici da mu agoniju produžim za još koji dan.

Bice jebeno trgovinama koje imaju svega 5 primjeraka u svijetu u slobodnoj prodaji, kad im buz uleti s jackpotom i razmjerno potrosi sve pare kak je reko.

Ispred Mirine kuće ću ih batom potući jednog po jednog. A jednog ću zavezat za auto i vući gore dolje po ulici cijeli dan.

Sta je ovo? Uhvatim 5 minuta vremena na poslu, a ovdje ni jedan post. Razočaranje.

A jebiga u gužvi san