Icek maverick A kako su sherat disk s bratom? Ionako masa digitalaca osim must play naslova uzmem kada su na akcijama po par funti, tako da me ne boli. Ovo što baš moram moram igrat to uzmem day one i na miru sam. Tzereen Ja zaista ne znam o čemu ti pričaš 😮 😃
Flipper Yakuza: Like a Dragon rezolucije i FPS-ovi. XSX - 4K@30FPS-a ili 1440p@60FPS-a XSS - 1440p@30FPS-a ili 900p@60FPS-a. Ne znam koliko je OK 900p u 2020. godini. https://twistedvoxel.com/yakuza-like-a-dragon-xbox-series-s-x/
samurai82 Ta igra nije dobro optimizirana.. a i nije to nexa next gen igrica... kada pocnu izlaziti druge igre, onda cemo vidjeti sta je konzola u stanju prikazati 🙂
Zero Quick resume i 60 fpsa u nekim 3rd party igrama koje nisu ni posebno patchane (Sekiro), brži loading, tiha konzola...SeX se uopće ne čini tako lošim.
Genesis Zero konzola je dobra, meni se svidja i sami dizajn konzole al znam da ju necu kupti day one..mozda nekom drugom prilikom isto kao kad sam nabavio xbox one x za 100 eura 😃
Flipper Ovo je baš impresivno. Oko 7 sekundi treba dok se Xbox Series X upali i krenete igrati igre. Brojite kad čujete onaj bip jer ga je tada i upalio.
hulahopka Flipper meni ni sad ne treba puno više, uključen mi je instant-on mode i za tren mi je upaljen, samo što će ovdje još brže učitati igru
PS2MASTER Flipper To je stand by mode ili rest mode. To ti je ono sto PS4 i X1 imaju, jel. Imao si obje konzole valjda. 😃 Lik je to htio progurati kao pokretanje iz hladnog pogona. Je, nek
Icek Malo sramotno da je Microsoft sa Xbox sajta maknuo pre-order stranicu tako da se kod njih ne može ni vidjeti da li in stock ili ne. Nabijem ih...
Flipper Ajde barem nešto... 🙂 BF5 na XSX-u radi u 4K rezoluciji i 60FPS-a. Stabilnih 60. https://mp1st.com/news/battlefield-5-next-gen-will-run-at-native-4k-60-frames-per-second
pravednik Obzirom da je igra sad već starija bilo bi čudno da ne vrti. Ima medium postavke na konzolama.
chono7 PS2MASTER pa no, legit option, deep hybernate i spremanje ram sadrzaja na ssd i load istog prilikom pokretanja. Ice cold baby
Flipper PS2MASTER ja sam imao Xbox One Eks. Ne sjećam se je li ovako brzo bilo. Znam da mi Pro rest mode puno duže traje.