master_x
Tu i ja gledam. Čudi me da sam promašio availability 😮

kontam da ce biti u media marktu, saturnu, alternate i ostalim ducanima nakon launcha. nije hitno uzeti bas day one.

Ma nabijem ih, pogotovo M$ koji je out of stock. Sramota! Ja sam nadodao i posljednjih £10 i sada sam spreman za F5 refreshanje i preorder.

fensisuperstar ovaj video da se nadoveze na tvoj.

dakle za backward compatibility je ok koristiti neki drugi eksterni drive, tako da nece nuzno kostati ko pola konzole kako linus veli, ali opet ne razumijem tko ima 30 igara od jednom instalirano i spremno za igrati.

maverick ali opet ne razumijem tko ima 30 igara od jednom instalirano i spremno za igrati.

Ja 😃 Kompletan digitalni library igara koje još nisam odigrao (odigrane su obrisane ofc). Tako da ako me uhvati u datom trenu gušt za nekon igrom da je mogu odmah sad tog trena zaigrati bez gubljenja vremena na skidanje.

Icek ti si iznimka kakvu cesto ne srecem. iako te bas ne kuzim posto znam da si kolekcionar i odakle odjednom taka ljubav prema digitaliji.

osobno kad predjem igru, pogotovo jos kad je neka od ovih ps4 ekskluziva u kojima sam imao priliku neuzivati, izbrisem ju i pokusam zauvijek zaboraviti, a kamoli da mi se posadi na slobodan dragocjeni prostor

maverick
        Brat i ja imamo sličan ukus pa pošto šeram s bratom onda uzimam za igranje digitalne. A fizičke ionako skupljam apsolutno sve 😃 Ali volim da mi je sve ready-to-go. Konzole su mi također sve spojene i spremne odmah za korištenje.

Icek pa ubacis disk, instalira se igra i spremna je za igranje ili? neces valjda bacati lovu na ekstra pohranu kad imas alternativu. mislim tvoji novci, ali cemu pobogu

maverick
            A kako su sherat disk s bratom? Ionako masa digitalaca osim must play naslova uzmem kada su na akcijama po par funti, tako da me ne boli. Ovo što baš moram moram igrat to uzmem day one i na miru sam.

Tzereen
            Ja zaista ne znam o čemu ti pričaš 😮 😃

Icek A kako su sherat disk s bratom?

posaljes mu ga postom kad se naigras 😃

Jako čudno za konzolu koju promoviraju kao 1080/60 FPS, a često i 1440/60 FPS.

4 dana kasnije

Ta igra nije dobro optimizirana.. a i nije to nexa next gen igrica... kada pocnu izlaziti druge igre, onda cemo vidjeti sta je konzola u stanju prikazati 🙂

Quick resume i 60 fpsa u nekim 3rd party igrama koje nisu ni posebno patchane (Sekiro), brži loading, tiha konzola...SeX se uopće ne čini tako lošim.

Zero SeX se uopće ne čini tako lošim.

tkome se cini uopce? samo sonyevim fenbojevim