Doso upravo s posla, odma ovu temu proveravam da vidim sta se desava.
Vidim nista od xbox-a jos uvek.
Krivo mi ali sa osmehom 🙂

Miro svako jutro kad upali sve moguće gaming webshopove:

Giphy - GIF by KK Zadar

Ma ovaj Xbox series X je kao korona vidija si da neki imaju pa virujes da imaju a mozda i lazu da imaju, ti je nikako uzivo viditi....
Ma Beroš jeben te u guzu ti mi je xbox

@Miro Mall.hr neće do daljnjega imati Xbox Series X. Vidi odgovor.

Flipper
    E jebati ga
    Cim dode na gamershop ako ne dode nigdi drugo ja uziman tamo, ne ceka mi se

foggy
    Ma da zajebano je tako od nekoga uzeti a jos preko granice nebi se sa time igrao.
    Playgame.si bi trebao brzo dobiti, gamershop je u dolasku a edigital ga ima pa cu drugi tjedan viditi sto i di.

Ali na kraju mozda je i ovo opet @Flipper ovo igranje sa photoshopom🤣🤣 da mu nebi uzeo konzolu ispred nosa.

weky
    Tebe i ne zanima i uzimas je samo da ja i Flipper nebi.

Heat
    Prekrasno rjesenje, neka Flipper tako rjesi onda

Nije ovaj put Photoshop. Imaš na Mallu odgovor. Pored Mišljenja korisnika, ima Saznaj više informacija. 🙂

Miro Možda da nađeš Slovenskog Pravednika, trazi "Pravični" ako ima neki.

Miro Ali bolje uzeti neodprt nego neotvoren.

weky

Inače svaki uređaj a pogotovo Xbox ima 24 mjeseca jamstvo u EU.

Ovaj piše 12, mall.hr 12, gamershop mislim isto 12
          Znači trgovine muljaju a tak i tak se šalje Microsoftu uvijek.

Svaki kupljeni preko Microsofta ima 24 mjeseca jamstva vezano za serijski broj.

@Miro
          Gamershop nije zastupnik Xboxa, samo ih eto uvoze i prodaju. Ne postoji službeni servis za Xbox brand u HR.
          Ako ti rikne svejedno je, svaki ide van u Nizozemsku, jedino ako su dobre volje i daju ti drugi.

Ali Xbox je generalno kvalitetna stvar i vjerojatnost da se pokvari je izuzetno mala. Najbolje je kupiti preko Microsoft Poland.

pravednik
            Ma znan to ali lakse mi je dati je u ducan reci crka je nego sa njuskalom se zajebavati i konzolom kupljenom vani

Da si mi se ranije javio Miro mogli smo nešto dogovoriti...

Ako sutra dobijem na lotu, sve ću pare dat na Xboxe u svim zemljama u okolici da mu agoniju produžim za još koji dan.