e ni frend nije uspio aktivirati, njegov orginal acc je UK…isao sam pregledati Store i ustanovio da taj paket uopce nije dostupan na nasem podrucju i da zbog toga ne mogu vrlo vjerojatno aktivirati code… za iduci shopping prvo cu provjerit dali ima te igre kod nas na storeu pa tek onda kupit xD

PS…upravo sam kupio Diablo 4 za xbox za 16 eura…prosao kod iz prve

Upravo kupio Bladurs Gate 3 Nigeria , sve radi. Napravio kako je @gusterko napisao - odeš na gamivo, nadješ igru koju želiš kupiti, platiš paypalom(tako barem ja radim)pošalju ti key za igru, upališ vpn na mobu ili kompu, odeš na microsoftovu stranicu i ulogiras se na svoj account, reedemaš kod i ugasiš vpn. Sad imaš tu igru kupljenu na svom accountu i skidas je na boxu i pičiš i uživaš

Radi defintivno, nesto prodje iz prve, s necim se treba malo zezati ali radi. Ja uzeo Alan Wake 2, SW Jedi Survivor i Hogwarts Legacy ukupno za 50tak eura 😉
Koliko vidim za PS igre nisu tako povoljne?

godina kasnije

Special Edition Pulse Cipher

Pulse Cipher Xbox controller

2 mjeseci kasnije

Sea of Thieves:

mjesec kasnije

Novi Doom kontroleri:

15 dana kasnije
    • Brijac

•  
      •  
      •  
      •  

Da mi je znati broj prodanih 2TB verzija Series X.

Brijac Tu negdi kao nova cijena konzole

13 dana kasnije

Cvjetna kolekcija

virty sve je jeftinije od onog sto sam ja platio u BiH.

8 dana kasnije

The Witcher 3 10th Anniversary Special Edition Controller

19 dana kasnije

Ja ću na PS5 odigrat po 26. put.

Ali prvi put se pamti na X360 i još uvijek najdraži preko Xbx Livea i chata koji još nije ni postojao na PS3. 😃

Mi smo već tada pričali preko voice chata, a ovi na PS3 su samo tipkali poruke. 😃

Ja se isto sjećam prvog bootanja X360 i Gearsa na X360 kojeg sam kupio od Blaizea s Gameplayja. I to je tada bilo još na CRT-u od 72 cm (prije nego sam kupio Braviu). Čak i na CRT-u to je bilo next gen iskustvo.

Baš prelazim GeoW 4 i neke dionice baš imaju tu vibru jedinice (nekako više nego GeoW 5 kojeg sam zadnjeg odigrao), ali ono se ne ponavlja tako lako. Tko nije tada slinio za Gearsima, nije bio gamer.😄

Zero GeoW 4 je super, peticu još nisam igral, a instalirana je otkad sam kupil XSX.

Kupil i odigral s guštom i onaj remaster, sad nazvani Reloaded, jedinice za XBO.

Meni je isto još 5-ica ostala za odigrati do kraja, 4-ku riješio. Ovaj remake bih baš mogao odigrati, prošao je dugi niz godina od kada sam zadnji puta igrao to, većinu radnje potpuno zaboravio.