Sea of Thieves:

mjesec kasnije

Novi Doom kontroleri:

15 dana kasnije
  • Brijac

•  
    •  
    •  
    •  

Da mi je znati broj prodanih 2TB verzija Series X.

Brijac Tu negdi kao nova cijena konzole

13 dana kasnije

Cvjetna kolekcija

virty sve je jeftinije od onog sto sam ja platio u BiH.

8 dana kasnije

The Witcher 3 10th Anniversary Special Edition Controller

19 dana kasnije

Ja ću na PS5 odigrat po 26. put.

Ali prvi put se pamti na X360 i još uvijek najdraži preko Xbx Livea i chata koji još nije ni postojao na PS3. 😃

Mi smo već tada pričali preko voice chata, a ovi na PS3 su samo tipkali poruke. 😃

Ja se isto sjećam prvog bootanja X360 i Gearsa na X360 kojeg sam kupio od Blaizea s Gameplayja. I to je tada bilo još na CRT-u od 72 cm (prije nego sam kupio Braviu). Čak i na CRT-u to je bilo next gen iskustvo.

Baš prelazim GeoW 4 i neke dionice baš imaju tu vibru jedinice (nekako više nego GeoW 5 kojeg sam zadnjeg odigrao), ali ono se ne ponavlja tako lako. Tko nije tada slinio za Gearsima, nije bio gamer.😄

Zero GeoW 4 je super, peticu još nisam igral, a instalirana je otkad sam kupil XSX.

Kupil i odigral s guštom i onaj remaster, sad nazvani Reloaded, jedinice za XBO.

Meni je isto još 5-ica ostala za odigrati do kraja, 4-ku riješio. Ovaj remake bih baš mogao odigrati, prošao je dugi niz godina od kada sam zadnji puta igrao to, većinu radnje potpuno zaboravio.

prayer

Zadnjih mjesec - dva dana nisam ništa kupio od igara osim mjesec dana Xbox Game Pass Ultimate.
        Prilikom upisivanja key-a od Xbox Game Pass Ultimatea, poklonili su mi dodatni mjesec Xbox Game Pass Ultimatea.
        I sinoć mi poslali poruku sa key-em za za ovu igru kao zahvala što koristim Xbox.
        Za razliku od Sony-ja, MS me ugodno iznenadio 😀

Genesis

Nisam siguran, trebao bih provjeriti.
          Imam nešto od Gears of War igara, ali ne znam koje.
          Ako se ne varam, kada sam davno kupio Xbox One konzolu u paketu je bila neka Gears of War igra.
          E je li to bila Gears of War Ultimate Edition, nisam siguran.
          Popodne provjerim.

virty Za razliku od Sony-ja, MS me ugodno iznenadio

Moram i ja malo biti Sony Defense Force - koliko je igara Microsoft podijelio besplatno tijekom korone (ili uopće, realno)? Ovo je Sony besplatno dao s inicijativom Play at Home svima s pristupom PSN-u:

By Sony:

Uncharted Nathan Drake Collection

Journey

Knack 2 (Germany only)

Ratchet & Clank

Subnautica

Abzu

Enter the Gungeon

The Witness

Rez Infinite

Thumper

Astro Bot Rescue Mission (VR only)

Moss (VR only)

Paper Beast (VR only)

Horizon Zero Dawn Complete Edition

By third parties (other platforms too):

Hitman

Pac-Man Championship Edition 2

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition

Lego Ninjago Movie videogame

Cript of the Necrodancer (PS4 only, EU only, glitch)