godina kasnije

Special Edition Pulse Cipher

Pulse Cipher Xbox controller

2 mjeseci kasnije

Sea of Thieves:

mjesec kasnije

Novi Doom kontroleri:

15 dana kasnije
  • Brijac

•  
    •  
    •  
    •  

Da mi je znati broj prodanih 2TB verzija Series X.

Brijac Tu negdi kao nova cijena konzole

13 dana kasnije

Cvjetna kolekcija

virty sve je jeftinije od onog sto sam ja platio u BiH.

8 dana kasnije

The Witcher 3 10th Anniversary Special Edition Controller

19 dana kasnije

Ja ću na PS5 odigrat po 26. put.

Ali prvi put se pamti na X360 i još uvijek najdraži preko Xbx Livea i chata koji još nije ni postojao na PS3. 😃

Mi smo već tada pričali preko voice chata, a ovi na PS3 su samo tipkali poruke. 😃

Ja se isto sjećam prvog bootanja X360 i Gearsa na X360 kojeg sam kupio od Blaizea s Gameplayja. I to je tada bilo još na CRT-u od 72 cm (prije nego sam kupio Braviu). Čak i na CRT-u to je bilo next gen iskustvo.

Baš prelazim GeoW 4 i neke dionice baš imaju tu vibru jedinice (nekako više nego GeoW 5 kojeg sam zadnjeg odigrao), ali ono se ne ponavlja tako lako. Tko nije tada slinio za Gearsima, nije bio gamer.😄

Zero GeoW 4 je super, peticu još nisam igral, a instalirana je otkad sam kupil XSX.

Kupil i odigral s guštom i onaj remaster, sad nazvani Reloaded, jedinice za XBO.

Meni je isto još 5-ica ostala za odigrati do kraja, 4-ku riješio. Ovaj remake bih baš mogao odigrati, prošao je dugi niz godina od kada sam zadnji puta igrao to, većinu radnje potpuno zaboravio.

prayer

Zadnjih mjesec - dva dana nisam ništa kupio od igara osim mjesec dana Xbox Game Pass Ultimate.
        Prilikom upisivanja key-a od Xbox Game Pass Ultimatea, poklonili su mi dodatni mjesec Xbox Game Pass Ultimatea.
        I sinoć mi poslali poruku sa key-em za za ovu igru kao zahvala što koristim Xbox.
        Za razliku od Sony-ja, MS me ugodno iznenadio 😀

Genesis

Nisam siguran, trebao bih provjeriti.
          Imam nešto od Gears of War igara, ali ne znam koje.
          Ako se ne varam, kada sam davno kupio Xbox One konzolu u paketu je bila neka Gears of War igra.
          E je li to bila Gears of War Ultimate Edition, nisam siguran.
          Popodne provjerim.