Xbox Series X
hvala za savjete, meni je iskreno cudno da ne prolazi jer sam kupio hades-a i TR kolekciju koje sam uredno aktivirao te je ostao AC za aktivaciju i za njega ne prolazi…
Mene sad trazi verifikaciju za daljnju kupnju. Jel jos nekoga to trazilo?
Your order has been put on hold
We ask you to complete the verification process by SumSub in order to complete the placed purchase.
- Uređivano
e ni frend nije uspio aktivirati, njegov orginal acc je UK…isao sam pregledati Store i ustanovio da taj paket uopce nije dostupan na nasem podrucju i da zbog toga ne mogu vrlo vjerojatno aktivirati code… za iduci shopping prvo cu provjerit dali ima te igre kod nas na storeu pa tek onda kupit xD
PS…upravo sam kupio Diablo 4 za xbox za 16 eura…prosao kod iz prve
Upravo kupio Bladurs Gate 3 Nigeria , sve radi. Napravio kako je @gusterko napisao - odeš na gamivo, nadješ igru koju želiš kupiti, platiš paypalom(tako barem ja radim)pošalju ti key za igru, upališ vpn na mobu ili kompu, odeš na microsoftovu stranicu i ulogiras se na svoj account, reedemaš kod i ugasiš vpn. Sad imaš tu igru kupljenu na svom accountu i skidas je na boxu i pičiš i uživaš
Radi defintivno, nesto prodje iz prve, s necim se treba malo zezati ali radi. Ja uzeo Alan Wake 2, SW Jedi Survivor i Hogwarts Legacy ukupno za 50tak eura
Koliko vidim za PS igre nisu tako povoljne?
Da mi je znati broj prodanih 2TB verzija Series X.
virty sve je jeftinije od onog sto sam ja platio u BiH.