Genesis tvoji frendovi trljaju ruke
Što vam je uljepšalo dan?
StarFox_N ma ovako, zivimo na katu, a prizemlje nam je sluzilo za trpanje svega, tj mojima. Ispraznila sam tek pola jedne sobe danas, dvije prikolice je bilo, jos me cekaju tri sobe. Poslje toga cupanje svega sa zidova, nova struja i cijevi za vodu, ima predivne grede na plafonu koje cu ostavit tako da bude fini rustikalni stil, i onda sve radit na novo, kuhinja, wc, boravak, spavaca, ured itd. Steta je da ima prostora a stoji bezveze. Posla ima preko glave ali neka, treba sredit i gotovo.
DarkPunisher haha...jednom sam sinoc kupio maticnu,rame i cpu, poslao me upm al sta da mu radim..nije da ima izbora...
- Uređivano
chono Firmu koja je meni radila veće zahvate ne bih nikom preporučio i ne znam nekoga za koga znam da je dobar. Najbolje da pitaš Zokija. On je u tome i sigurno zna nekoga.
Mi to nismo morali raditi jer je bila postojeća kuća.
Mislim da je pristup ključ u ruke najbolji. Nemaš zajebancije s sto firmi i ljudi.
.
Mi si to nismo mogli priuštiti pa su zato bile radne akcije, ponude, razni majstori itd.
Vjerojatno ti je tata pričao. On je dosta bio na mojoj kući i puno mi pomogao.
StarFox_N da, jedino je problem sto kljuc u ruke nema opcija van ZGa, samo visoki roh bau. Mene vise zivcira sto je papirologija spora kod nas, strujni prikljucak kosta kao samo zlato (imam ga na terenu, ali trebam nadokupit jos kwatta). Vodu imam i moram iskopat septicku. Unutra ce mi ostat odradit vodu i struju (buzirke ce biti u zidovima), izolaciju, glazuru i plocice. Ja bi se uselio cim bude gotovo kupatilo, jebe mi se za kuhinju.
Uglavnom hrpa hrpa love je otisla na papire prakticki.
Pojeo sam 6 krafni danas. Noć je još mlada, stignem još poneku.
buz Upravo sada
- Uređivano
Ja sam zahvalan kaj je forum fakat postao super. Baš ste mi super ekipa. Ima i dobrih tema i dobrih postera i dobrih zajebancija.
Moje mišljenje je ak hoćeš pušiti, puši onda prave cigarete i puši. Ili nemoj uopće pušiti. Sve ove dimilice, pušilice, vape i kak se već sve zovu su mi bezveze. Prije sam pušio, više ne pušim i nikad mi nije palo na pamet pušiti te elektronske cigarete.