Torla Neradni petak.... 8)majke ti?od kad je petak neradni?Hahaha, pa živimo u HR zar ne? Majstori spajanja neradnih dana
Prika Haha joj da mi je nac takvu firmu.Ovdje u nas u gradskom poglavarstvu ako je sutra praznik danas rade skraceno do podneE to se zove posao,a neznam za spajanje ali vjerovatno nije njima tesko i ako ima dva ili tri dana radna izmedju
Zero Ovdje u nas u gradskom poglavarstvu ako je sutra praznik danas rade skraceno do podneLol, nije samo kod vas, tako je praktički svugdje u javnoj upravi.
fireman Svi ti slobodni spojeni dani se uzimaju od godišnjeg, umanjuje se godisnji za toliko, tako da nista nije besplatno, ali da ih ima dosta ima ih svako malo.Sent from my S5 using Tapatalk
fireman Trenutak kad su budući punac i punica otišli kući. Poslano s mobilnog telefona S7Već se vidi da će biti veselo Sent from my S5 using Tapatalk
Flipper Haha ma vole doći kod mene pa ostanu pola dana. Ne mogu ni prdnuti u svome stanu. Poslano s mobilnog telefona S7
electronicus Taman kad sam mislio da neće, proradio je plugin. Nema spavanja večeras.Oh shit i drugi je proradio! Previše je ovo za jedan dan. :Jedino što uzima par GB rama pa je komp na samrti ali ko ga yebe dok radi.
gunner Sto mi je uljepsalo dan? Pogledi ljudi jucer kad sam u wine baru narucila pivo.Haha bravo kraljice! ))Taman kad sam mislio da neće, proradio je plugin. Nema spavanja večeras.Oh shit i drugi je proradio! Previše je ovo za jedan dan. :Jedino što uzima par GB rama pa je komp na samrti ali ko ga yebe dok radi.Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk