Meni završio godišnji i jedva čekam da se vratim u ured jer mi već dojadilo ovako nešto na pola raditi, na pola odmarati 😃

Nakon zagrebačkih tramvaja, ova ljepotica

herc

A kupila je u pull and bear ducanu

Taman htio pitati gdje ima majica jer kcer hoce od kada smo pogledali seriju 😅

Ustao se u 7h, otišao na pijacu. Kupio za 200kn hrpu domaćeg paradajza, krastavaca, domaći kruh, pileća prsa, gljive…i sve super. Otišao u Dukat, uzeo 2 litre svježeg mlijeka. Mlijeko jebenih 8,99kn. Ja mislio da imam karticu, nemam. Potrošio svu lovu i osramotio se tamo. Uleti neka baba luda i kaže prodavačici: "ajde ja ću mu platit, vidiš da izgleda ko' jadni odrpanac." A imao sam poderane kratke i Batman majicu. HaHa-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-Ha. Ubila me baba i platila 2l mlijeka. Umrli u Dukatu svi kad je rekla da "mi mladi nemamo ni za cijele hlače i poštenu majicu."

Nisam htio uzeti mlijeko, ali baba zapizdila da hoće platiti. Ja joj rekao da imam za mlijeko, otići ću dići novac, kaže baba: "ajde sine, baba će platit. Ima baka švicarsku penziju", a kad čuješ nekog djeda iza: "Babo, pusti dečka, mlad je za tebe, a ja udovac, a i ti sama." Gleda baba i kaže tom djedu: "Ajde stari, pa ja sebi platim mlađe…". Umrli svi od smijeha unutra. Nisam dugo vidio luđu babu.

Na kraju baba platila mlijeko meni i ubacila još neki puding da imam za dijete. Haha. Nit' djeteta, nit' sam mlad, a ni para nemam. Dobio mlijeko za džabe, i nisam morao spolno općiti s bakom. To je dobar početak dana. 😃

Vracamo se maloprije frend i ja sa plaze i nikako se nismo mogli dogovoriti jel Tifa bio u Bijelom Dugmetu. I na kraju se okladili u craft pive u najboljem beer baru u gradu. Dosao sad doma i vidim da je bio kratko vrijeme (meni je ostalo u sjecanju da je bio). Ali cu navecer uzivati u pivama!

Padaju zvijezde faza. Nemoj ih voditi na pub kvizove, osim kao konkurenciju.

weky

Ma pomracenje uma s njegove strane, natjerat cu ga da bude spreman za jesensku kviz sezonu.

Oživio PS Vitu novom baterijom. Prije više mjeseci u toku igranja Killzone-a mi se prestala punit i nikako nisam mogao riješiti problem. Sva iskustva na netu su navodila da je do kabela što nije bilo jer sam kupio još dva i ista stvar je bila. Što je najgore, bilo je dosta komentara kako nova baterija ljudima nije riješila problem, ali rekoh idem probati svejedno bez previše očekivanja, a i bila je samo stotinjak kn. Izvadio staru, ubacio novu, sve sklopio i boom! Puni normalno 🙂

Brijac jao, jebote, zaboravim svaki put koliko je to dobra konzola. Baš je bilo tehnološko čudo kad je izašla.

Iznimna šteta kaj je Sony odustao od razvoja i guranja. Ovo je Switch prije Switcha.

Tzereen

Je, baš je lijep komad hardware-a, ali onda pogledam listu baš top igara i skužim koliko ju je Sony zapravo zapostavio jako brzo nakon izlaska.

Svejedno, može se naći toga za odigrati tu i tamo, a i lijepo ju je imati u kolekciji, ako ništa, barem će mališa kad odraste uživati.

Tifa je bil predzadnji a zadnji Alen. Tifa sa glasčinom koji nije mogao izdržat na koncertima dulje od 40 min. a da ne promukne. To je namjerno izazvano pjevanje iz grla, tzv. rašpa. Probo ja tako i brzo sam promukao.

EDIT: otvorenje Pelješkog mosta, to je događaj desetljeća a ne samo dana.

Kamerman tekme Škupi - dinamo

I tako se danas ušeće stari jazavac u firmu da bi kupio nešto robe. Pošto smo veleprodaja, uvijek sve ide na pravnu osobu. E sad čim je on rekao koja je firma, odmah sam znao da će bit show. Već je prije pičkarao sve kolegi oko tog što mu roba nije stigla koju je naručio, iako mu je bilo jasno dano do znanja da je avansno plaćanje u pitanju. Dakle, prvo plati pa ćeš dobit robu.

I tako on hoće vidjeti uzorke posuda i naručit. Ja mu pokažem i to sve. Kaže koliko će komada pojedinih artikala i ja sastavim ponudu znajući da će se pravit grbav. I naravno, odma:

• "a šta ja ne mogu sad uzeti robu, usputno mi je kada sam već tu"
          • "Ne, ne možete, prvo platite tu cifru s ponude, onda možete"
          • "ja tu godinama radim s vama bla bla bla" (upitno je jel to uopće istina, al nebitno)
          • "sve je to u redu, ali s mojim kolegom ste dogovorili uvjete, i plaćate po ponudi"
          • "mogu ja virmanski to platit.." (aludirajući da je plaćanje virmanom zapravo odgoda plaćanja

E sad je kolega pored mene počeo njemu objašnjavat što je plaćanje virmanski. I ovaj je popizdio. Nazvao knjigovotkinju da plati ponudu koju sam poslao na mail. I onda krene:

• "ovo je zadnji puta da radim s vama, bla bla, nikad više!"
          • Kolega pita: "dobro, u čemu je problem?"
          • "Kakav problem, ja znam u čemu je moj problem, znaš li ti u čemu je tvoj? Ti ćeš meni govorit ovo ono bla bla"

Ja gledam, i razmišljam dal da se uopće upletem jer vidim da se stari izarlaukao. Znači duplo je stariji od mene, i ima onu aliensku fizionomiju. Velika glava sa nerazvijenom donjom vilicom i tankim visećim podbratkom kao kod pijetla nasađenom na uska ramena. Mislio sam ga pitat - gospodine, a da vam skrešem malo tu glavu za par brojeva s pajserom možda? Al ajde, nije moja firma. Da je, već bi ga poravnao sa zemljom.

Uglavnom stiže uplata, rekoh, možete po robu. I zahvali se on i ode, na ironičan način uz opet napomenu da više nikad neće ovdje doć i kupit. Rekoh mu - ne moraš. Tko te sili.

Tako da, @Flipper ima jazavaca koliko hoćeš. Prvih 2, 3 puta te to dočeka. Sad me više to nasmijava. I što je najgora stvar, 100% će se za mjesec dana vratit. Al tad asko budem na licu mjesta bit će - mrš napolje stoko neodgojena 😃