Ustao se u 7h, otišao na pijacu. Kupio za 200kn hrpu domaćeg paradajza, krastavaca, domaći kruh, pileća prsa, gljive…i sve super. Otišao u Dukat, uzeo 2 litre svježeg mlijeka. Mlijeko jebenih 8,99kn. Ja mislio da imam karticu, nemam. Potrošio svu lovu i osramotio se tamo. Uleti neka baba luda i kaže prodavačici: "ajde ja ću mu platit, vidiš da izgleda ko' jadni odrpanac." A imao sam poderane kratke i Batman majicu. Ha. Ubila me baba i platila 2l mlijeka. Umrli u Dukatu svi kad je rekla da "mi mladi nemamo ni za cijele hlače i poštenu majicu."
Nisam htio uzeti mlijeko, ali baba zapizdila da hoće platiti. Ja joj rekao da imam za mlijeko, otići ću dići novac, kaže baba: "ajde sine, baba će platit. Ima baka švicarsku penziju", a kad čuješ nekog djeda iza: "Babo, pusti dečka, mlad je za tebe, a ja udovac, a i ti sama." Gleda baba i kaže tom djedu: "Ajde stari, pa ja sebi platim mlađe…". Umrli svi od smijeha unutra. Nisam dugo vidio luđu babu.
Na kraju baba platila mlijeko meni i ubacila još neki puding da imam za dijete. Haha. Nit' djeteta, nit' sam mlad, a ni para nemam. Dobio mlijeko za džabe, i nisam morao spolno općiti s bakom. To je dobar početak dana. 😃