Genesis razmisljao o tome da odem malom necaku na rodjendan u osijek sad za vikend, pogledam cijene avio karata i nakraju me jeftinije ispalo ici avionom nego autom…150 eura povratna karta…steal 🙂
Raziel buz Što sam ostavio ženu i dijete doma i isplovio sam da se malo odmorim i ja na godišnjem. Je li to ista ona jahta na kojoj je i Severina snimila kulturološki uradak za omladinu?
weky https://net.hr/magazin/dom-vrt/izgasite-ove-uredaje-i-racun-za-struju-ce-vam-biti-puno-manji-7a678b6e-fd2e-11ec-9156-a23b7cd6f0fc Apsolutno genijalni savjeti kako uštediti na struji. Ništa lakše - isključite frižider, ne kuhajte i perite se u hladnoj vodi. Briljantno!
Brijac weky Apsolutno genijalni savjeti kako uštediti na struji. Ništa lakše - isključite frižider, ne kuhajte i perite se u hladnoj vodi. Briljantno! U rangu:
ZigguratVertigo Prvi put se upoznao s čarima hrvatske birokracije i na kraju dana uspio pokupit sve šta mi treba 🥳
sandidam Nakon svih ovih godina duja i dalje odoljeva prolasku vremena. Sada funkcionira isključivo naopako okrenuta, od zadnjeg puta izgubila je mogućnost prikaza boja, ali PES 2008 se i dalje savršeno vrti i svaki put mi iznova uljepša dan. Još kad uvalim frendu par golova s Vierijem ili Mutuom instantno se vratim u neke mlađe dane.
Kikiller yakuza_stinger Ma odi još unatrag pa kupi rambo igrice 9999 in 1 pa derite Contru i one olimpijske igre a? 😃
Picek Danas napokon na more, kreće godišnji i tri tjedna uživancije. Prvo dva tjedna Pula, a onda još tjedan dana Jadrije kod Šibenika. Bili su nekakvi planovi da se ide s društvom na SIciliju ili u Napulj/Amali Coast no s obzirom na vrućine i preporuku da se ne ide u taj dio Italije ljeti ostavili smo Italiju za proljeće kad ćemo auto obići Toskanu u 8-9 dana 🙂 Tako da tri tjedna sve četiri u zrak i laganini 🏖️
Tzereen Picek sve četiri svih pet Picek Danas napokon na more, kreće godišnji i tri tjedna uživancije. Čestitam. Uživaj!
danko-b Picek Ja sam prosle godine bio u Puli, predivna je. Otisao sam posjetit i Brijune, a preporuka za kupanje je mjesto Verudela i Galebove stijene ak volis skakat. Posjeti i akvarij tamo, onak ti je u nekom dvorcu tamo i fakat je super.
yakuza_stinger Jedva čekam i ja opet na more. Početkom 9-og kad se raziđe malo gužva. A Amalfi je želja također.. samo di su pare