Raziel buz Što sam ostavio ženu i dijete doma i isplovio sam da se malo odmorim i ja na godišnjem. Je li to ista ona jahta na kojoj je i Severina snimila kulturološki uradak za omladinu?
ThaUrban Torgue Našao Excel formulu za vrijednost koju sam prvotno upisivao ručno u tablicu. =SUM ? 😁
Torgue ThaUrban Blizu. Htio sam u jednoj ćeliji ispisati max vrijednost jednog stupca pojmom iz drugog, ali iz istog reda. Našao sam primjer na jednoj stranici, isprobao, upalilo. Najbolja fora je što je varijacija formule koju već koristim u tablici.
Genesis razmisljao o tome da odem malom necaku na rodjendan u osijek sad za vikend, pogledam cijene avio karata i nakraju me jeftinije ispalo ici avionom nego autom…150 eura povratna karta…steal 🙂
weky https://net.hr/magazin/dom-vrt/izgasite-ove-uredaje-i-racun-za-struju-ce-vam-biti-puno-manji-7a678b6e-fd2e-11ec-9156-a23b7cd6f0fc Apsolutno genijalni savjeti kako uštediti na struji. Ništa lakše - isključite frižider, ne kuhajte i perite se u hladnoj vodi. Briljantno!
Brijac weky Apsolutno genijalni savjeti kako uštediti na struji. Ništa lakše - isključite frižider, ne kuhajte i perite se u hladnoj vodi. Briljantno! U rangu:
ZigguratVertigo Prvi put se upoznao s čarima hrvatske birokracije i na kraju dana uspio pokupit sve šta mi treba 🥳