Izasao iz 10 000kn duga na Americanu danas Svako toliko odem na PBZ stranicu i gledam onu pozitivnu nulu.
Što vam je uljepšalo dan?
Battlefield 1
Ova kisa.Zena otisla kod sestre,mali zaspo i ja evo bezbrizno dok kisa udara po prozoru idem malo na Bf1 pa Walking Dead dugo u noc.Obozavam jesen i zimu
isao na anime con, bilo je dobro, al eto nije bilo nista privlacno da ostavim bas sad toliko para...
Jucer mi je dolazio drug iz djetinjstva. On pravi neke svoje pive pa donio da probamo. Medjutim meni je regularan radni dan ali mi smo sjedili, ja radio za pc, on nam pustao muziku i ja nisam ni osjetio koliko smo se nacugali.
Nako 2 sata ja imam sastanak preko skypa sa 5 ljudi, normala konferencijski poziv. Medjutim, mene je toliko prenjelo da sam ja u pola sastanka pao sa stolice i usutio se. Ovaj drug se odvalio smijat a ja lezao tako nepomicno 20 minuta dok su me ovi dozivali sa skypa.
Kasnije ja ustao i nastavio piti i zaboravio na skype i kameru, reci mi danas ovaj kolega, rekao je sef da si malo popustio pod stresom. :
Znaci mi pili zajebavali se ljudi nas gledali.
p.s. pustali smo Fadila Toskica.
Ali to nije sve, za 15 minuta imam opet sastanak, kako ljudima na oci :
ti moraš u subotu doć definitivno
#onokad igraš GTA5 i bolestan si ko đubre pa čuješ pjesmu i pomisliš "ovo je hardcore"
Uglavnom, track id app i dobiješ ovo:
https://www.youtube.com/shared?ci=XqAfxQ-7bpc
Idem na operaciju vadit krajnike
Imaš dobrog doktora, meni moj neće vaditi prije nego uradi rekonstrukciju nosa.
Kaže onda ćemo vidjeti a mene boli i crveni su non stop.
Ali nisu veliki pa eto njemu nije problem.
A oporavak od rinoplastike i septoplastike traje oko 6 mjeseci jbte.
Izvadi ta govna van i vjerujem da će ti život biti bolji.
I meni lijepe vijesti jutros dođoše.
Otišao pod strahom glavnom doktoru ORL-a da vidim šta će mi reći za ciste u sinusu, žena istrga neki papir i upisa mi prirodni lijek od meda i aloe vere (čuvarkuće), zapisa mi kako da pripremim, i reče meni da nabavim morske vode (a imam kući 5 litara) i da ispiram nos često time.
http://www.priroda-leci-sve.com/cuvarkuca-i-med.htm
Čak sam i našao taj lijek na internetu.
Da to konzumiram redovno znači, i nakon 6 mjeseci ponovo na kontrolu/rendgen da vidi jel se povuklo.
Srećom sam se izvukao operacije, a prpa mi je bila.
Imaš dobrog doktora, meni moj neće vaditi prije nego uradi rekonstrukciju nosa.LOL
Kaže onda ćemo vidjeti a mene boli i crveni su non stop.
Ali nisu veliki pa eto njemu nije problem.
A oporavak od rinoplastike i septoplastike traje oko 6 mjeseci jbte.
Izvadi ta govna van i vjerujem da će ti život biti bolji.
Imam glupacu koja je psihicki nestabilna i sada ce je maknut brzo.Kod nje su dijagnoze ili viroza ili stitnjaca.Da joj dodes i kazes da te koljeno boli reciu ce ti viroza.Kad sjednes pred nju ne gleda te nego bulji u ekran sa onim pepeljarkama.I kad joj kazes sta ti je onda ide ipred tvojih ociju na google,wikipediju ili stranice od plive
Uglavnom,nije ni mene htjela poslat na uho grlo nos dok joj nisam slagao.Glupaci sam reko kao da je ona meni rekla da ce me poslat i da sam zato dosao.Kad god mi je gledala grlo rekla je da ne vidi nista.Danas odem kod specijaliste u rijeku i lik mi 2 sekunde pogleda i kaze "operacija".Htio sam ga zagrliti od srece
I ja vjerujem da ce mi zivot bit bolji
The Last of Us Part 2
6.1. je stvarno daleko.
Ono kad vidiš da su izašle nove epizode Shamelessa i Vikinga. Male stvari, jel.
Isprogramirao sam svoju prvu videoigru. Jest da je obična text based avantura u trajanju 30 sekundi i rađena po tutorialu, ali od nekud treba početi.
Jos uvijek pod dojmom id jucerasnjeg Disturbed koncerta...ufff...ludnica
Isprogramirao sam svoju prvu videoigru. Jest da je obična text based avantura u trajanju 30 sekundi i rađena po tutorialu, ali od nekud treba početi.Kad je teaser trailer?
Obozavam avanture.
koji tutorial ak nije tajna? ja sam se premišljao iz zezancije probat sklepat nešto a la tekstualna avantura