Koji je koji? :)
Znam Marksmana i Maxa, desni mi vuče na Fenixa.
Što vam je uljepšalo dan?
Easy506, Marksman,Nenad87, ja, Chono7, Max i Fenix
Jbte kruh, a ja te gledam i nije mi jasno otkud ovog znam...strašno ...kakav fail
Nice :)
Sta je rinčica?
Naušnica.
Da imam...ima i Nenad na oba uha.What's the deal?
Imam ogromnu ladicu punu knjiga i papira skupljanih tijkom ovih 7 godina studiranja. Mislim da je teža od 15 kila, baš je krcata. I sada kako sam diplomirao odlučim ju rasčistiti da dobijem mjesta za druge stvari kad ono nađem u ladici kuvertu s 200 kuna.
Imam ogromnu ladicu punu knjiga i papira skupljanih tijkom ovih 7 godina studiranja. Mislim da je teža od 15 kila, baš je krcata. I sada kako sam diplomirao odlučim ju rasčistiti da dobijem mjesta za druge stvari kad ono nađem u ladici kuvertu s 200 kuna.Jel bila plava?
Bijela, mislim da je ostala još od Uskrsa. Neda mi se ulazit u detalje, ali susjeda od bake i dede mi daje lovu uvijek za blagdane jer nema svojih unuka. Mislim da je to od nje kuverta, da sam slučajno stavio u krivu ladicu
Bacio se u more pridvecer.
Perverzija.
Nakon dugog radnog dana vidio da mi je prošao listić, došao doma i našao toplu janjetinu u rolu. Može li bolje
https://www.youtube.com/watch?v=XbXxxHH6JNg
Našao više od 500 kuna na plaži.
Ja jedino iglu od nekog narkomana zabodenu u palac od noge mi nadjem na plazi :(
Znaci bacili na picigina malo, sidim na plazi, skroz uredno, govore ovi asti sto imas iglu u nozi!!! pogledam doli a ono kus igle viri iz palca, nisam nista ni osjetija, ajmo jos jednu partiju bacit, KARANE PIČKO!
U pizdu materinu. To mi je najveći strah na plaži, da se ne nabodem na neku narkomansku iglu.
[deleted]
Biži ća doktoru ...
ODMAH
Jebo imj mamu i njima i iglanju.
Ako se oćeš ubit, slobodno , ali ne ostavljaj svoja govna za sobom.
Surprise vacation do daljnjeg mi je uljepsao dan. Pas mater napokon mogu doc na sebe malo.