Prvi spavanac i budenje u novoj kuci, nasoj kuci. Poseban osjecaj, preselili smo se
Što vam je uljepšalo dan?
Genesis svom vlastitom stanu i dalje se ne osjecam kao kuci
Sto jest - jest, ljepse je u kuci nego u stanu.
Skraćeni radni dan zbog radova na strujnoj mreži.
Petak
- Uređivano
Našao zubara od kojeg me nije strah. Je da je tip u Zadru ali isplati se isplati.
prayer razumijem skroz, ja dan danas kad moram vadit krv dođe mi da se pretvorim u lokvu i samo se ko ljigavac provučem ispod vrata. Source: još se sjećam ko mala kad me stara vodila u dispanzer u podrumu sa 5-6 godina gdje su ti držali ruku na stolu na silu i onda stavili iglu koja je virila iz žile i onda su samo ispod stavili epruetu u koju je kapala krv par minuta
Imamo svi te traume ali nismo vise djeca. Stisni petlju. Nema nista ljepse nego kad se nadrkani stari zubar zadere: zini jace! Ili kad mlada laborantkinja promasi venu 5 puta pa zove nekog iskusnijeg.
Gledam netflix i odjednom buffering. Ne radi net. Odem na aplikaciju da mi provjere što nije ok jer neću se svađat na telefon u 10 i pol navečer. Kaže morate bit spojeni na dotični internet da bi provjerili preko aplikacije što nije u redu.
Kako da se spojim ako ne radi?
Koja je svrha onda te aplikacije, na što da se spojim ako ne radi h
prayer Našao zubara od kojeg me nije strah. Je da je tip u Zadru ali isplati se isplati.
Zubara me bilo strah ko crnog vraga a kod privatnika nisan isao jer kao isti kurac samo moras platiti.
Iman rodicu zubaricu ovi sto su isli svi su ja hvalili i onda se sve poklopilo zabolio me zub a radio san nesto privatno i imao novca pošao kod nje i straha više neman a i to su mi najbolje potrošeni novci u životu.
Sad smo svi tamo i ja i žena i dica, što se tice zubara više nikad ne iden kod ovih preko hzzo.
Ženi su tili vaditi neke zube došla je tu i sve je spašeno i napravljeno.
Preko hzzo ih boli kurac nemaju nista od toga da se zajebavaju oko tvog zuba nema zarade vadu i mirni.
Sa 28 sam prvi put popravljao zub, išao preko hzzo-a. 6.1. mi je zub puknuo, 25.5. mi ga je završila. Svaka 2 tjedna išao tamo, otvorila bi zub, stavila neki lijek unutra i zatvorila. Bez anestezije, sat do dva čekanja svaki put u čekaoni tamo, redovito sa nekim djetetom koje urla na sav glas.
Čim je završila sam pitao moje da mi daju broj od svojeg privatnika. Platiš tih 50-100 eura, ali dođeš tamo kad se naručiš, odmah si na redu, dobiješ anesteziju da ne osjećaš čeljust 2 sata, sve ti sredi u roku 30 min. Ako ne može odmah završit, naruči te za tjedan dana i to je to.
Nikad više ne bi išao preko hzzo-a ako imam drugu mogućnost.