Prvi spavanac i budenje u novoj kuci, nasoj kuci. Poseban osjecaj, preselili smo se

chono Prvi spavanac i budenje u novoj kuci, nasoj kuci. Poseban osjecaj, preselili smo se

Ja sam doslovno imao osjecaj kao da svaki dan nakon posla idem na godisnji kada smo kupili novi stan. To je trajalo par mjeseci, onda se naviknes ali stvarno neponovljiv osjecaj!

Genesis ja sam evo mjesec dana u svom vlastitom stanu i dalje se ne osjecam kao kuci

Pa gdje onda prdiš?

Genesis svom vlastitom stanu i dalje se ne osjecam kao kuci

Sto jest - jest, ljepse je u kuci nego u stanu.

moschus stvarno je, kao da dodem u hotel

Skraćeni radni dan zbog radova na strujnoj mreži.

• Brijac

•  
        •  
        •  
        •  

Petak

5 dana kasnije
      • prayer

•  
        •  
        •  

Našao u Vrutak najbolje pivo 😎

Konačno novi okviri za dvije možda i ponajbolje igre 🙂

mjesec kasnije

Našao zubara od kojeg me nije strah. Je da je tip u Zadru ali isplati se isplati.

prayer Našao zubara od kojeg me nije strah. Je da je tip u Zadru ali isplati se isplati.

Baš sam jučer bio kod svoje koju mi je žena preporučila i da su svi zubari kao ona djeca/odrasli se ne bi bojali odlaska kod zubara.

Brijac

A jbg kad smo svi išli u ordinacijama sa opremom kao da su iz Jugoslavije (što i jesu). Kod ovoga kada uđeš unutra kao u space shuttle, fino ti da inekciju tako nježno da misliš da te komarac puknuo dok kod drugih likovi vade igle kao da si došao na lobotomiju a ne na anesteziju.

prayer razumijem skroz, ja dan danas kad moram vadit krv dođe mi da se pretvorim u lokvu i samo se ko ljigavac provučem ispod vrata. Source: još se sjećam ko mala kad me stara vodila u dispanzer u podrumu sa 5-6 godina gdje su ti držali ruku na stolu na silu i onda stavili iglu koja je virila iz žile i onda su samo ispod stavili epruetu u koju je kapala krv par minuta 👍

Imamo svi te traume ali nismo vise djeca. Stisni petlju. Nema nista ljepse nego kad se nadrkani stari zubar zadere: zini jace! Ili kad mlada laborantkinja promasi venu 5 puta pa zove nekog iskusnijeg.

Gledam netflix i odjednom buffering. Ne radi net. Odem na aplikaciju da mi provjere što nije ok jer neću se svađat na telefon u 10 i pol navečer. Kaže morate bit spojeni na dotični internet da bi provjerili preko aplikacije što nije u redu.

Kako da se spojim ako ne radi?

Giphy - Question Mark What GIF by MOODMAN

Koja je svrha onda te aplikacije, na što da se spojim ako ne radi Ha-Ha-Hah

prayer Našao zubara od kojeg me nije strah. Je da je tip u Zadru ali isplati se isplati.

Zubara me bilo strah ko crnog vraga a kod privatnika nisan isao jer kao isti kurac samo moras platiti.

Iman rodicu zubaricu ovi sto su isli svi su ja hvalili i onda se sve poklopilo zabolio me zub a radio san nesto privatno i imao novca pošao kod nje i straha više neman a i to su mi najbolje potrošeni novci u životu.

Sad smo svi tamo i ja i žena i dica, što se tice zubara više nikad ne iden kod ovih preko hzzo.

Ženi su tili vaditi neke zube došla je tu i sve je spašeno i napravljeno.

Preko hzzo ih boli kurac nemaju nista od toga da se zajebavaju oko tvog zuba nema zarade vadu i mirni.

Miro

Sa 28 sam prvi put popravljao zub, išao preko hzzo-a. 6.1. mi je zub puknuo, 25.5. mi ga je završila. Svaka 2 tjedna išao tamo, otvorila bi zub, stavila neki lijek unutra i zatvorila. Bez anestezije, sat do dva čekanja svaki put u čekaoni tamo, redovito sa nekim djetetom koje urla na sav glas.

Čim je završila sam pitao moje da mi daju broj od svojeg privatnika. Platiš tih 50-100 eura, ali dođeš tamo kad se naručiš, odmah si na redu, dobiješ anesteziju da ne osjećaš čeljust 2 sata, sve ti sredi u roku 30 min. Ako ne može odmah završit, naruči te za tjedan dana i to je to.

Nikad više ne bi išao preko hzzo-a ako imam drugu mogućnost.

sanzo

Tocno to a anesteziju dade tako ne niti ne skuzis da si je dobio.

Kazen nikad više