Miro imam ja posebni friends and family discount, zaračunam extra 5% 😀

Meni svako malo dan uljepša kada otvorim forum, a ono tema Sexi Butrice zacrnjenja…. ima novih slika….heheheh

Jedino kada objavi Tix, onda mi je cijeli dan sjeb….. Ha-Ha-Hahhaa

Evo mi kcerka kupila majcu

Kupila je i sebi istu sutra navecer idemo dir

Ugasio laptop. Idem na godišnji…

Godišnji, tri tjedna…makar moram na more pa mi propadne pola godišnjeg.

Meni završio godišnji i jedva čekam da se vratim u ured jer mi već dojadilo ovako nešto na pola raditi, na pola odmarati 😃

Nakon zagrebačkih tramvaja, ova ljepotica

herc

A kupila je u pull and bear ducanu

Taman htio pitati gdje ima majica jer kcer hoce od kada smo pogledali seriju 😅

Ustao se u 7h, otišao na pijacu. Kupio za 200kn hrpu domaćeg paradajza, krastavaca, domaći kruh, pileća prsa, gljive…i sve super. Otišao u Dukat, uzeo 2 litre svježeg mlijeka. Mlijeko jebenih 8,99kn. Ja mislio da imam karticu, nemam. Potrošio svu lovu i osramotio se tamo. Uleti neka baba luda i kaže prodavačici: "ajde ja ću mu platit, vidiš da izgleda ko' jadni odrpanac." A imao sam poderane kratke i Batman majicu. HaHa-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-Ha. Ubila me baba i platila 2l mlijeka. Umrli u Dukatu svi kad je rekla da "mi mladi nemamo ni za cijele hlače i poštenu majicu."

Nisam htio uzeti mlijeko, ali baba zapizdila da hoće platiti. Ja joj rekao da imam za mlijeko, otići ću dići novac, kaže baba: "ajde sine, baba će platit. Ima baka švicarsku penziju", a kad čuješ nekog djeda iza: "Babo, pusti dečka, mlad je za tebe, a ja udovac, a i ti sama." Gleda baba i kaže tom djedu: "Ajde stari, pa ja sebi platim mlađe…". Umrli svi od smijeha unutra. Nisam dugo vidio luđu babu.

Na kraju baba platila mlijeko meni i ubacila još neki puding da imam za dijete. Haha. Nit' djeteta, nit' sam mlad, a ni para nemam. Dobio mlijeko za džabe, i nisam morao spolno općiti s bakom. To je dobar početak dana. 😃

Vracamo se maloprije frend i ja sa plaze i nikako se nismo mogli dogovoriti jel Tifa bio u Bijelom Dugmetu. I na kraju se okladili u craft pive u najboljem beer baru u gradu. Dosao sad doma i vidim da je bio kratko vrijeme (meni je ostalo u sjecanju da je bio). Ali cu navecer uzivati u pivama!

Padaju zvijezde faza. Nemoj ih voditi na pub kvizove, osim kao konkurenciju.

weky

Ma pomracenje uma s njegove strane, natjerat cu ga da bude spreman za jesensku kviz sezonu.

Oživio PS Vitu novom baterijom. Prije više mjeseci u toku igranja Killzone-a mi se prestala punit i nikako nisam mogao riješiti problem. Sva iskustva na netu su navodila da je do kabela što nije bilo jer sam kupio još dva i ista stvar je bila. Što je najgore, bilo je dosta komentara kako nova baterija ljudima nije riješila problem, ali rekoh idem probati svejedno bez previše očekivanja, a i bila je samo stotinjak kn. Izvadio staru, ubacio novu, sve sklopio i boom! Puni normalno 🙂