Što vam je uljepšalo dan?
Meni svako malo dan uljepša kada otvorim forum, a ono tema Sexi Butrice zacrnjenja…. ima novih slika….heheheh
Jedino kada objavi Tix, onda mi je cijeli dan sjeb….. hhaa
Ugasio laptop. Idem na godišnji…
Godišnji, tri tjedna…makar moram na more pa mi propadne pola godišnjeg.
Meni završio godišnji i jedva čekam da se vratim u ured jer mi već dojadilo ovako nešto na pola raditi, na pola odmarati
Meni krenuo vikend
Taman htio pitati gdje ima majica jer kcer hoce od kada smo pogledali seriju
Deadwalker savjetujem prvo posjet lijecniku jer s tobom nesto nije uredu
- Uređivano
Ustao se u 7h, otišao na pijacu. Kupio za 200kn hrpu domaćeg paradajza, krastavaca, domaći kruh, pileća prsa, gljive…i sve super. Otišao u Dukat, uzeo 2 litre svježeg mlijeka. Mlijeko jebenih 8,99kn. Ja mislio da imam karticu, nemam. Potrošio svu lovu i osramotio se tamo. Uleti neka baba luda i kaže prodavačici: "ajde ja ću mu platit, vidiš da izgleda ko' jadni odrpanac." A imao sam poderane kratke i Batman majicu. Ha. Ubila me baba i platila 2l mlijeka. Umrli u Dukatu svi kad je rekla da "mi mladi nemamo ni za cijele hlače i poštenu majicu."
Nisam htio uzeti mlijeko, ali baba zapizdila da hoće platiti. Ja joj rekao da imam za mlijeko, otići ću dići novac, kaže baba: "ajde sine, baba će platit. Ima baka švicarsku penziju", a kad čuješ nekog djeda iza: "Babo, pusti dečka, mlad je za tebe, a ja udovac, a i ti sama." Gleda baba i kaže tom djedu: "Ajde stari, pa ja sebi platim mlađe…". Umrli svi od smijeha unutra. Nisam dugo vidio luđu babu.
Na kraju baba platila mlijeko meni i ubacila još neki puding da imam za dijete. Haha. Nit' djeteta, nit' sam mlad, a ni para nemam. Dobio mlijeko za džabe, i nisam morao spolno općiti s bakom. To je dobar početak dana.
Vracamo se maloprije frend i ja sa plaze i nikako se nismo mogli dogovoriti jel Tifa bio u Bijelom Dugmetu. I na kraju se okladili u craft pive u najboljem beer baru u gradu. Dosao sad doma i vidim da je bio kratko vrijeme (meni je ostalo u sjecanju da je bio). Ali cu navecer uzivati u pivama!
Padaju zvijezde faza. Nemoj ih voditi na pub kvizove, osim kao konkurenciju.
Dobio sam novi trofej - LV12
Kiša.
Oživio PS Vitu novom baterijom. Prije više mjeseci u toku igranja Killzone-a mi se prestala punit i nikako nisam mogao riješiti problem. Sva iskustva na netu su navodila da je do kabela što nije bilo jer sam kupio još dva i ista stvar je bila. Što je najgore, bilo je dosta komentara kako nova baterija ljudima nije riješila problem, ali rekoh idem probati svejedno bez previše očekivanja, a i bila je samo stotinjak kn. Izvadio staru, ubacio novu, sve sklopio i boom! Puni normalno