Što vam je uljepšalo dan?
Mail od kineza koji se zove Human Song koji kaže novo ime firme za uplatu - Longdong International Limited
btw, sve je leđit
- Uređivano
Nakon 15 godina što sam mislila da sam jednostavno ukleta i da imam neku formu poremećaja prehrane iako normalno jedem/trudim se normalno jest, a težina mi je jednaka od moje 18te godine, eventualno 2kg gore/dole, jedino što je raslo je visina. Nema što nisam probala od vježbanja do ubijanja sebe od fizikalije, posebni suplementi, svi nalazi normalni, da bi danas dobila potvrdu da mi je normalna tjelesna temperatura već godinama 37.5, što me nitko nije pitao do neki dan, da bi nalazi pokazali da je trajno povišena tjelesna temperatura simptom hipertiroze koju imam godinama (vađeni hormoni ali uvjek je bilo "u granicama normale")
Znači napokon potvrda onoga što sam govorila dva desetljeća da nije normalno da nakon što popijem kavu, nije normalno popišat tu istu kavu za 15 min, niti imat stolicu minimalno 3 puta na dan, na stranu pokušavanje objašnjavanja da nisam anoreksična i da neznam zašto se nemogu pomaknut sa 56 kila.
Znači tijelo mi je bilo na overdrive modu 15 godina, e sad koje su posljedice, za sada samo kronične migrene, a vidit ćemo dalje što i kako.
U svakom slučaju, uljepšalo mi je dan.
Zaista se nadam da neces imati nikakve dugorocne posljedice jer imam kolegu sa slicnim problemom, s tim sto pored stvari koje si ti opisala covjek i jede nenormalne kolicine hrane. Nama je u pocetku bilo smijesno kasnije i zabrinutost jer nije normalno da je odrastao covjek poslije poprilicno velikog obroka gladan nakon pola sata.
- Uređivano
voltriz jedne godine sam probala jest 4000 kalorija dnevno i uz to sam pila ona proteinska sranja plus ensure (što se daje pacjentima koji moraju dobit na težini nakon operacija/dulje kome da dobiju na težini, jedan sokić ima 350 kalorija), te godine sam izgubila dvije kile i mentalno propala jer me sve to porazilo.
Ali dobro je napokon dobit objašnjenje zašto a ne samo: pa jedi više, pojedi hamburger otpuhat će te vjetar.
Edit: trajne posljedice su većinom psihičke, kada ti ljudi oko tebe konstantno govore da imaš anoreksiju/bulimiju, kada jedeš, cijeli stol gleda u tebe i u tvoj tanjur, kada uzmem pun tanjur, sprdanje da ja to nemogu pojest, komentari zašto uzimam cijelu pizzu kad ću pojest tri mrvice, kada pojedeš sve i malo više, komentari da glumim pred svima, onda kada od trauma ne uzmeš ništa jest jer si umoran od objašnjavanja, komentari da eto zato i izgledam mršavo jer ne jedem ništa. Ugl šou
- Uređivano
Onda si prilično senzibilna. Barem bila. Ja što sam stariji to manje slušam i uglavnom ljude tjeram u kurac na dnevnoj bazi. Razvijam mizantropiju.
Da bar ja to mogu naučiti. Starim, ali nikako se ne prestajem nervirati na sve i svašta.
- Uređivano
Ja sam flegma, boli me briga za sve, ali zato žena živac i skoro sam se prije mjesec dana zbog nje potukao u tramvaju s nekim narkomanom jer nije mogla izignorirati neki njegov komentar tak da ono, najebeš ovako i onako
Tzereen a ono, na nešo se moraš nanervirat, jbg, čovjek si
Al oslobađajuće je odmah na licu mjesta nekim ljudima reći što ih ide. Ili biti flegma da te uopće ne dira 90% što jebe druge, kao Brijača.
Zato mene ponekad iznenade poneki istupi po forumu il kad ljudi mojih godina pizde ili prijete da će otić s foruma jer toksičan i slično. Pa di bi bio kad bi se time umno bavio.
Moja najbolja odluka u životu - isključiti filter.
Danas govorim što hoću, radim što hoću, živim kako hoću i živjet ću stotinu godina jer stres u mom životu ne postoji. Probajte.
yakuza_stinger bila sam do nekih 25 izrazito, pa je postalo sve ravnije i ravnije, paralelno sa mojom guzicom. Sad kad mi netko koga neznam kaže da pojedem nešto jer moraš bit poseban čovjek da nekome komentiraš izgled ili težinu posebno strancu, kažem da ga može bit sramota jer se lječim od anoreksije i pokušavam normalno živit, ili kažem da me počasti ako ima volje jer sam svu lovu potrošila na heroin, u većini slučajeva, ljudi su ne kreativni, a ja sam svaku foru čula jedno 799 puta.
Općenito negdje oko tridesete većina skuži tko, što i kako im odgovara i u skladu s tim žive svoj život. To su negdje i godine nakon kojih se više ne trudiš svidjeti drugima, niti se opterećuješ nebitnim.
U zadnje vrijeme, to kako čovjek valjda stari zadovoljava se sa manjim stvarima u životu, ujutro se razveselim kad odem na PSN profiles i pogledam napredak trofeja u igri.
Dan prije grindam i ne marim na trofeje a onda se probudim, dođem na posao, kliknem FFA i odem na PSN profiles i vidim nove osvojene trofeje ili napredak po trofeju ako ima onaj tracking.
Netko popije ujutro kavu a netko ode na trofeje, apdejta i razveseli se odmah ujutro.
Živili trofeji i platine
Rođenje kćerke u ponedjeljak. Nisam pisal do sad jer imal obaveza (nisam se opijal). Starijeg kikača imam na brigi. Danas mu u vrtić odnesel sokove i grickalice da počasti. Svima govori da je dobil sestru. Tolka radost i veselje, nadam se da mu bude takav entuzijazam kad bude mu sestra punila pelene... Gamerski svijet u pauzu, roditeljski se pojačava.
- Uređivano
Sa malim zakasnjenjem jer sam obavio prekjucer ali uljepsalo dan, tjedan, mjesec a bome i godinu. Rijesio napokon zube kod zubara.
Inace imam ogromnu fobiju od zubara (iako zapravo imam poprilicno dobre zube) tako da se na to ohrabrujem vec vise od godinu dana. Na srecu u zadnjih par godina su se i kod nas pojavili zubari koji rade i sedaciju tako da sam se nekako ohrabrio za tu opciju i moram priznati da sam odusevljen. Bio sam uspavan 4 sata i za to vrijeme su mi sredili sve sto treba tako da sam dalje miran i ne moram vise razmisljati o tome. Nekome smijesno i glupo ali svako tko ima neku fobiju ce me razumijeti