Torgue ThaUrban Blizu. Htio sam u jednoj ćeliji ispisati max vrijednost jednog stupca pojmom iz drugog, ali iz istog reda. Našao sam primjer na jednoj stranici, isprobao, upalilo. Najbolja fora je što je varijacija formule koju već koristim u tablici.
Genesis razmisljao o tome da odem malom necaku na rodjendan u osijek sad za vikend, pogledam cijene avio karata i nakraju me jeftinije ispalo ici avionom nego autom…150 eura povratna karta…steal 🙂
Raziel buz Što sam ostavio ženu i dijete doma i isplovio sam da se malo odmorim i ja na godišnjem. Je li to ista ona jahta na kojoj je i Severina snimila kulturološki uradak za omladinu?
weky https://net.hr/magazin/dom-vrt/izgasite-ove-uredaje-i-racun-za-struju-ce-vam-biti-puno-manji-7a678b6e-fd2e-11ec-9156-a23b7cd6f0fc Apsolutno genijalni savjeti kako uštediti na struji. Ništa lakše - isključite frižider, ne kuhajte i perite se u hladnoj vodi. Briljantno!
Brijac weky Apsolutno genijalni savjeti kako uštediti na struji. Ništa lakše - isključite frižider, ne kuhajte i perite se u hladnoj vodi. Briljantno! U rangu:
ZigguratVertigo Prvi put se upoznao s čarima hrvatske birokracije i na kraju dana uspio pokupit sve šta mi treba 🥳
sandidam Nakon svih ovih godina duja i dalje odoljeva prolasku vremena. Sada funkcionira isključivo naopako okrenuta, od zadnjeg puta izgubila je mogućnost prikaza boja, ali PES 2008 se i dalje savršeno vrti i svaki put mi iznova uljepša dan. Još kad uvalim frendu par golova s Vierijem ili Mutuom instantno se vratim u neke mlađe dane.
Kikiller yakuza_stinger Ma odi još unatrag pa kupi rambo igrice 9999 in 1 pa derite Contru i one olimpijske igre a? 😃
Picek Danas napokon na more, kreće godišnji i tri tjedna uživancije. Prvo dva tjedna Pula, a onda još tjedan dana Jadrije kod Šibenika. Bili su nekakvi planovi da se ide s društvom na SIciliju ili u Napulj/Amali Coast no s obzirom na vrućine i preporuku da se ne ide u taj dio Italije ljeti ostavili smo Italiju za proljeće kad ćemo auto obići Toskanu u 8-9 dana 🙂 Tako da tri tjedna sve četiri u zrak i laganini 🏖️
Tzereen Picek sve četiri svih pet Picek Danas napokon na more, kreće godišnji i tri tjedna uživancije. Čestitam. Uživaj!
danko-b Picek Ja sam prosle godine bio u Puli, predivna je. Otisao sam posjetit i Brijune, a preporuka za kupanje je mjesto Verudela i Galebove stijene ak volis skakat. Posjeti i akvarij tamo, onak ti je u nekom dvorcu tamo i fakat je super.