Flipper ProÄitaj moj post iznad.
Dodatno, svijet je koncipiran kao open-world, ali on viĆĄe sluĆŸi kao hub da ulaziĆĄ u dijelove igre koji su onda linearniji. I dalje je sve otvoreno, ali dungeoni i dijelovi van otvorenog dijela funkcioniraju kao i u prijaĆĄnjim igrama.
Svijet dakle, iako jako siromaĆĄan vizualno na dijelove, apsolutno je savrĆĄeno sloĆŸen. HodaĆĄ, odjednom zmajÄina. Boss, unique spodoba. Oke, bjezis dalje. Nisi jak ni blizu. VidiĆĄ malo dalje idu 2 gorostasa i vuku jebenu koÄiju, prikovani lancima kroz prsa na ĆĄiljku... Oke, sjedaĆĄ na svog konja (JESAM REKAO DA VAĆ KONJ MOUNT IMA DOUBLE JEBENI JUMP - disem u ekstazi, double jump je moja nr. 1 game mehanika), kruĆŸiĆĄ, ali ne blizu jerbo napast Äe te, i siÄeĆĄ, gledaĆĄ iz daleka... Oni vuku jebeni trasure chest. Oke, sjedneĆĄ na konja, preĆŸiviĆĄ nekak fajt, otvaraĆĄ kutiju... Unutra Great jebeni Axe. Pustolovina se isplatila. IdeĆĄ dalje, gle tamo te invejda neki manijak, preĆŸiviĆĄ jedva jedvice, i dobijeĆĄ od njega bleed damage weapon i otvori se prolaz u peÄinu pokraj... Ajme, idemo unutra... I tako, Filipe moj, po malo te igra pojede i ne znaĆĄ viĆĄe da postoje druge. Cijela mapa puna je takvih unique stvari koje su jedna avantura preĆŸivljavanja koja te brutalno nagradi, ali ne dovoljno da si jaÄi đ Dovoljno da ti da 10 novih opcija zbog oruĆŸja i armora koje naÄeĆĄ u nekoj rupi. I onda naÄeĆĄ Ashes of War - weapon/shield skill. I skuzis da 20 oruĆŸja kojih imas i koje zelis probat sad ima i dodatni jebeni skill koji trosi manu... I skill je drugaciji za tipove oruzja.. hjao... I onda ides pobit gamad kroz koju nisi mogao do sada. Na kraju, nagrada opet. Evo i samostrijela. I tako fino igraĆĄ i ostavljaĆĄ si sam svoje markere na mapi gdje neĆĄto nisi napravio da se znaĆĄ vratit... Mapa apsolutno savrĆĄeno funkcionira I NEMA JEBENOG POINTERA kud moras svake sekunde, nego si sam gradis exploration. Sve je jebeno savrseno poslozeno da ti ponudi jedno fluidno iskustvo igranja za koje si nagraÄen i ponosan na svakom koraku challenga kojeg savladaĆĄ. Ovo je RPG desetljeÄa sve mi se Äini. Sve ĆĄto je bilo dobro u igrama prije ove sad je tu, drugaÄije je i veÄe.
Also, igra ima Stamina bar, ali dok ste van fajta nema trosenja. QOL je tu, i nije niĆĄta sjebao, samo je popravio mozda musice nekih nastavaka. BaĆĄ su napravili mix najboljega i popravili sitnice koje su prije smetale i koje su mogle bit bolje. A klase i hrpa moguÄnosti koje imam nakon 10+h igre... Ć ta nas tek Äeka nakon 100, kad budem lvl 200 đ
Imaj na umu @Flipper da je ovo stari Dark Souls u novom ruhu. Ja ne znam da Äe igra sjest nekom tko nije volio te igre. jednostanvo moraĆĄ to volit i bit u tome, iako vidim potencijal da novi igraÄi doÄu. No, igra je i dalje teĆĄka i moraĆĄ bit uporan (ne dobar, uporan). Mislim da najbolje mi veterani serijala vidimo briljantnost ove igre, jer nam je jasno ĆĄto se tu deĆĄava, i oÄarani smo kak su upakirali ono ĆĄto oboĆŸavamo u igru jasnog ĆŸanra koje u nazivu nosi "open world". Ne ĆŸelim skakat pred rudo, ali ja sam viĆĄe nego zadovoljan. Zapravo, malo je reÄi zadovoljan.