Nisam se okrenuo, bilo je 4 ujutro. Digao sam se u 8. Imam valjda 14h igre. Želim dat otkaz i dalje igrat. Ova igra je ispunjenje mojih snova.
Kak imate vremena toliko po netu tražit okolo buildove and stuff? Palite igru, igrajte, ovo je roba. Nemojte si kvarit dojam.
Kako je @Fenix rekao, na pocetku taj open world... Reko šta je ovo sad, nekako prazno i čudno.. I onda po malo, sve krene imati smisla, svi dungeoni su drugaciji, sve sve sve je kak spada... Strašno, igretina u svakom pogledu. Zaboravio sam na sve druge igre, a sad se idem mrzit i radit posao. Nemam riječi, prezadovoljan sam..
Weapon skillovi, summoni, hrpetina oružja... Vlažan sam dok pišem o igri. Kako sam jebeno sretan jer imamo Dark Souls 4.
EDIT:
I da, open-world više nije open-world, sad imamo Elden Ring type of open-world, i ostale open-world igre. Totalno sam očekivao da će napravit nešto ovakvo, ali ne mogu vjerovat da jesu. Ovak se radi open-world igra, recept je ispisan. Ideja huba i toliko dobrog contenta, toliko rewarding system (jeste znali da niti jedna kutija nema common loot na mapi?)... Svaki rizik se isplati, svaki exploring vam da neko oruzje ili skill, komad opreme... Pa šta mi rade jebemti sve, ovo je baš ispunjenje jednog RPG ljubitelja. I obožavam atmosferu, i sve za sada. Kakva igra jao.