Fico gledam trailer vec toliko puta da me sramota reci koliko.
Gledam trailer jer ga moram gledati, trailer, iako i previse otkriva, a opet nedovoljno.
Ovo ima scope, nevjerojatan. Dark Souls II vibes, pa prikazom Onog dvorca BB vibes, pa combatom pomalo Sekiro vibes, pa jasuci pokraj onog ogromnog Bell diva SotC vibes i onda u miks ubacis fantasticni dizajn prikazanih enemy-a i atmosferu kojom trailer odise i miris Berserk-a se osjeti na svakom uglu.
Ovo, vjerujem, zapravo i je Berserk svime samo ne imenom.
Gledam trailer, pa gledam slike, slusam naratore, glazbu, ne vjerujem koliko toga stane u jedan kratki trailer, koliko fantasticnis i mastovitih lokacija i protivnika i kako je sve pomno rezirano i pomislim kako ce svi djeliti moje uzbudjenje koji dolaze u ovu temu i biti barem trunku zadivljeni ili barem na tren, da ce biti uzbudjeni ili barem ljuti, pokazati bilo kakvu emociju, a onda ulaskom u istu i citajuci postove i njihov sadrzaj, a ponajvise da izgleda generic, pozelim da nikad nisam krocio na forum, a kamoli upustao sa nekima od clanova u bilokakve rasprave.
Brojim godine od fromove igre do fromove igre. Za mene se gaming sveo na njihove igre. Vidimo se na gozbi Miyazakijevoj.