GOTY 2022. na samom početku, što drugo reći.

Ako ćemo iskreno, baš ružno izgleda igra nakon Demon's Soulsa.

Dodana galerija u članak. Kako predivno fantasy izgleda. Šteta što nemam skill za ovakve igre. 🙁

U istom danu mi izađe Ninja i daju mi Elden Ring.

Ne mogu ja ovo

Giphy - In Love Reaction GIF

Giphy - In Love Cartoon GIF by Space Jam

Doduše, dobro Weky veli da nije to to grafički pored onakvih Demona, al imaju vremena sve to dotjerat

weky
    Meni isto nakon Demon's soulsa na ps5 izgleda nekako jeftino
    Ocekivao sam bolju grafiku

Što se grafike tiče, to sam i očekivao i izgleda mi odlično! Odmah nakon što je Elden Ring najvaljen 2019. pisalo je da izlazi za PS4 I XONE. I kao takav, ne može se (grafički) mjeriti s naslovom koji je rađen isključivo za PS5. Igre od FromSoftware se igraju najmanje zbog grafike. Istina, novi Demoni izgledaju toliko dobro da svaki kadar te igre komotno može poslužiti kao wallpaper. Ali ono... Danas imamo toliko igara s RTX ON, 4K i šta ja ne znam sve ne, pa više uživam u Dark Souls iz 2011. nego u svima njima zajedno.

Kupit i igrat će se, ko i svaka fromova igra do sad, ali da izgleda ko remaster ds3, to da.

Ima još neko ko je totalno razočaran?

Nisam poznat po tome da sam neki turbo fan Fromsofta, ali pratim sve što izdaju od orginalnog Demon's Soulsa i moram priznat da nakon jednog Bloodbornea i Sekira ovo izgleda jako, jako generic.
    Nema baš nikakav identitet koji bi igru razlikovao od random nastavka u Dark Souls serijalu.

A to da grafički izgleda lošije od Sekira neću ni spominjat.
    Točno se vidi da su Demon's Souls remake radili zapadnjaci jer zapravo izgleda kao da je izašao godine koje je izašao.

Svejedno, hrpetine igrača će nahrlit na ovo.
    Čak i opravdano jer će sigurno ponudit ono što se od Froma očekuje kolko god to bilo nemaštovito.

Nisam ni ja neki ljubitelj njihovih igara pa je to isto vjerojatno zato, ali ne kužim što se to točno čekalo. Nisam siguran da se dočekalo. Neprijatelji izgledaju kul, ali izgledali su i prije kul. Fanovi vjerojatno neće ostati razočarani, ali nisam siguran da su privukli novu publiku.

Jebo ih taj open world, to me najvise smeta. Zato ispada tak genericki. Igracese pa cemo da vidimo, kao i sve njihove igre.

Ono wow, last gen igra ne izgleda kao next gen remake pored toga što je u pitanju neki polu-otvoreni svijet u odnosu na izrazito linearni DeS. Ajmo se još malo čuditi.

Pa mislim da je cudjenje vise usmjereno na to da izgleda prakticki isto ko i sve prethodne igre osim naravno Sekira, ja sam isto ocekival nekaj novo i drugacije, a ne jos jedan “souls” naslov

Zero

Zaboravi grafiku.
        Igra izgleda jako generično i bezlično neovisno o grafici.

Nema uopće prepoznatljivi stil i djeluje ko da je po špranci rađeno.

herc Nisi me razumio, nisam mislio na nekakvu odgodu, nego na hype oko igre. Nisam siguran da je opravdao očekivanja (a i vidim po prvim reakcijama fanova da se ipak očekivalo možda nešto drugačije) i zato sam pitao kaj se čekalo. 🙂 Ovo je opet medieval mačevanje kao i inače.

Btw. za next gen konzole ne bih ni očekivao neki veći upgrade, više nešto u stilu DS2 SOTFS, možda bolje filtriranje, AA i 60 fpsa. Vjerojatno budu opet nabacili barem jedan DLC/ekspanziju ili season pass i onda kompletno izdanje u kojem tek onda možda naprave nešto više.