Nisam ni ja neki ljubitelj njihovih igara pa je to isto vjerojatno zato, ali ne kužim što se to točno čekalo. Nisam siguran da se dočekalo. Neprijatelji izgledaju kul, ali izgledali su i prije kul. Fanovi vjerojatno neće ostati razočarani, ali nisam siguran da su privukli novu publiku.

Jebo ih taj open world, to me najvise smeta. Zato ispada tak genericki. Igracese pa cemo da vidimo, kao i sve njihove igre.

Ono wow, last gen igra ne izgleda kao next gen remake pored toga što je u pitanju neki polu-otvoreni svijet u odnosu na izrazito linearni DeS. Ajmo se još malo čuditi.

Pa mislim da je cudjenje vise usmjereno na to da izgleda prakticki isto ko i sve prethodne igre osim naravno Sekira, ja sam isto ocekival nekaj novo i drugacije, a ne jos jedan “souls” naslov

Zero

Zaboravi grafiku.
      Igra izgleda jako generično i bezlično neovisno o grafici.

Nema uopće prepoznatljivi stil i djeluje ko da je po špranci rađeno.

herc Nisi me razumio, nisam mislio na nekakvu odgodu, nego na hype oko igre. Nisam siguran da je opravdao očekivanja (a i vidim po prvim reakcijama fanova da se ipak očekivalo možda nešto drugačije) i zato sam pitao kaj se čekalo. 🙂 Ovo je opet medieval mačevanje kao i inače.

Btw. za next gen konzole ne bih ni očekivao neki veći upgrade, više nešto u stilu DS2 SOTFS, možda bolje filtriranje, AA i 60 fpsa. Vjerojatno budu opet nabacili barem jedan DLC/ekspanziju ili season pass i onda kompletno izdanje u kojem tek onda možda naprave nešto više.

Vjerujem da gameplayem neće razočarati i sam trailer je stvarno odličan, ali drago mi je da nisam jedini kome je ovo grafički vrlo zastarjelo. Sekiro je bio velik korak u pravom smjeru, no ovo je dva koraka natrag. I razumljivo je i ovo što Zero kaže, to je last-gen igra, no ujedno su i The Last of Us II i Red Dead Redemption 2... I Witcher 3 koji je izašao prije 6 godina pa likovi izgledaju modernije od Elden Ringa. Dizajn neprijatelja izgleda odlično, glazba je kvalitetna, gameplay će sigurno valjati, ali ne možeš u 2021. grafički ostati u 2012. kada čak ni indie igre to ne rade.

Fico gledam trailer vec toliko puta da me sramota reci koliko.
        Gledam trailer jer ga moram gledati, trailer, iako i previse otkriva, a opet nedovoljno.
        Ovo ima scope, nevjerojatan. Dark Souls II vibes, pa prikazom Onog dvorca BB vibes, pa combatom pomalo Sekiro vibes, pa jasuci pokraj onog ogromnog Bell diva SotC vibes i onda u miks ubacis fantasticni dizajn prikazanih enemy-a i atmosferu kojom trailer odise i miris Berserk-a se osjeti na svakom uglu.
        Ovo, vjerujem, zapravo i je Berserk svime samo ne imenom.
        Gledam trailer, pa gledam slike, slusam naratore, glazbu, ne vjerujem koliko toga stane u jedan kratki trailer, koliko fantasticnis i mastovitih lokacija i protivnika i kako je sve pomno rezirano i pomislim kako ce svi djeliti moje uzbudjenje koji dolaze u ovu temu i biti barem trunku zadivljeni ili barem na tren, da ce biti uzbudjeni ili barem ljuti, pokazati bilo kakvu emociju, a onda ulaskom u istu i citajuci postove i njihov sadrzaj, a ponajvise da izgleda generic, pozelim da nikad nisam krocio na forum, a kamoli upustao sa nekima od clanova u bilokakve rasprave.
        Brojim godine od fromove igre do fromove igre. Za mene se gaming sveo na njihove igre. Vidimo se na gozbi Miyazakijevoj.

Fico ono kaj mi čudno je kaj i dalje likovima se ne miču usne kad pričaju.
          Jebote nismo u 1995, radio sam sa softwareom koji to automatski radi na 3d modelu

Znači open world i sa kvalitetnom pričom. Ne moram reć da će borba bit super a ''tjera me na stalno igranje osjećaj'' bit cijelo vrijeme prisutan.
          Nisam žurio sa gledanjem njihovih prethodnih trailera za prošle igre a opet sam sa svakom dobio nezamislivo puno.
          Uopće ne sumnjam u njih i ako u nešto vjerujem u životu to su japanci. Živi bili i sve nas porobili!

maverick Brojim godine od fromove igre do fromove igre. Za mene se gaming sveo na njihove igre.

Pristran si. Većina ljudi ipak malo objektivnije gleda na stvari.

Nije to neš negativno. Ja sam ovakav za Mass Effect.
          Al prosječnom igraču je ovo igra za PS3.

Također nisam baš oduševljen. Onaj (očito fake) trailer grozne kvalitete mi se činio zanimljivije.

Očekivao sam nešto novo nešto divlje. Na kraju mi izgleda ko Dark Souls 4..

A grafički ajme majko. Sekiro izgleda bolje, ne moram ni spominjati da Demoni remake izgledaju kao PS6 igra u odnosu na ovo.

Ja bi sam htio nešto novo, a ne more of the same.
          Mislio sam da nakon Sekira možemo očekivat malo kreative od njih, a ne naizgled istu igru koju su prodavali prije 10 godina.

Al možda me oduševi gameplay i ostalo što bi još trebali prikazati.
          Svejedno, šansa da ovo nadmaši Sekira je vrlo mala. Pogotovo još taj open world 🤮

Ebe mi se za grafiku,nisam toliko graphic-whore ko pojednici ovdje,igra je ionak rađena za last-gen konzolitis+PC od starta,a tek naknadno i za aktualne+PC(zato i je toliko dugi razvojni proces).Meni dovoljno šta je ovo nova igra od genijalca Myazakija.Dark Souls+otvoreni svijet,di više za poželit.Čekam taj G.O.da se uhvatim i rješim taj Sekiro pa onda mirno čekam novo remek-djelo.

Super mi je kak se po open-worldu sere na široko, svima je pun kurac open-worlda bla bla bla, a kad "umetni najdražeg developera ovdje" krene to radit onda se sve zaboravlja.

Grafika je apsolutno nebitna.
          Ja samo ne vidim maštu ovdje.
          Ne na onoj razini na kojoj sam očekivao sa takvom ličnosti kao što je G.R.R. Martin na projektu.