Elden Ring
Kad bih birao 2 lika iz video igara da mi čuvaju leđa jedan bi bio GiantDad a drugi Black Iron Tarkus
kad smo kod Tarkusa. Najjači video na svijetu.
- Uređivano
- Uređivano
Još malo...
zvao sam Zeldu u osijeku i veli da launch nema steelbook, on nije dobio nikakvi info od distributera
jedini pravi zweihander je chaos zweihander
a što se tiče ds3, vordt uvjerljivo može dishoutat najbrutalniji burst od skoro svih weapona
ali kad je pvp u pitanju
najbroken weapon u igri. Kad te jednom pogodi ostaješ u mašini do kraja
https://thumbs.gfycat.com/BitesizedAdventurousFennecfox-size_restricted.gif
fensisuperstar ima poise dok se spina? Jer gadovi vole sa longswordovima spamat u pvp
deathwish mislim da te treba pogodit greatarrow ili 2 ledohita da bi te zaustavilo. ako imas dobar armor i dobar setup prolazis kroz sve sa weaponartom
fensisuperstar
Ja sam vise manje koristio Ledo za pvp
elder8472 jel to ona fora maknes ledo udaris mu gigaparry sa cestusom i onda kad vratis ledo 0.1 sekundu nakon parrya ekipa bude
OH SHIT MOTHERFU
i 1shotas ga
fensisuperstar ti moras pod hitno nesto pojebat...
fensisuperstar DEX: 10 points. Don´t tell anyone you leveled that up, u f.....g f....t!
AbelKOsMos Hero se čini jedini dobar izbor.
Ima dex 9
- Uređivano
fensisuperstar
Da ja cu verovatno kao i uvek prvo uzeti neku malo "drugaciju" klasu ako nista drugo barem po ovim slikama.
Samuraj i astrologer izgledaju cool mada me i vagabond zove k sebi.
Znači od danas se kreće spavat najkasnije u 21h i tako svaki dan do izlaska igre.
Svaki slobodan trenutak koji budem imao iskoristiti ću za spavanje.
Kad igra izađe uzimam godišnji.
I onda nema spavanja tjedan dana.
Tako je bilo sa bloodborne i sekiro. Tako će i navijeke biti kad izađe fromsoftware igra.
[deleted]
Joj mislim da bi mozda ipak mozda poceo s prisonerom, nemojte me ubit zbog ovih 14 int, mislim da bi mogao biti zabavan neki hybrid build za prvo prelazenje
fensisuperstar ček koja je fora s tim dexteritijem ako dižeš primarno njega? Kaj si onda melee ili magic? Mislim na ds1 sam rokao strenght...endurance...i health...
A na demons souls tipa magic i intelligence...
Kakav build je ako se forsira dexterity?