elder8472 fensisuperstar Smijao sam se kad sam gledao njegov put kroz DS1R 🙂 sve dok nije otkrio zweihander.
fensisuperstar elder8472 sve dok nije otkrio zweihander. Kad dobiješ Zweihander nesmiješ nikome reći da si dex dignuo na 10. 😃
fensisuperstar Kad bih birao 2 lika iz video igara da mi čuvaju leđa jedan bi bio GiantDad a drugi Black Iron Tarkus kad smo kod Tarkusa. Najjači video na svijetu.
master_x Ma kakav Zweihander,sa Fume Ultra Greatsword su padali i najjači šefovi. Naravno,sa što manje težine oklopa da se ne događa "fat roll".
milicevic87 Pff, bitch please. Ovako se igra dark souls. 'Ringed Knight Paired Greatswords' Bossevi čuju boss-music kad mene vide. Imaju najmoćniji moveset
Genesis zvao sam Zeldu u osijeku i veli da launch nema steelbook, on nije dobio nikakvi info od distributera
fensisuperstar jedini pravi zweihander je chaos zweihander 😃 a što se tiče ds3, vordt uvjerljivo može dishoutat najbrutalniji burst od skoro svih weapona ali kad je pvp u pitanju najbroken weapon u igri. Kad te jednom pogodi ostaješ u mašini do kraja 😃 https://thumbs.gfycat.com/BitesizedAdventurousFennecfox-size_restricted.gif
fensisuperstar deathwish mislim da te treba pogodit greatarrow ili 2 ledohita da bi te zaustavilo. ako imas dobar armor i dobar setup prolazis kroz sve sa weaponartom 😃
fensisuperstar elder8472 jel to ona fora maknes ledo udaris mu gigaparry sa cestusom i onda kad vratis ledo 0.1 sekundu nakon parrya ekipa bude OH SHIT MOTHERFU i 1shotas ga 😃
AbelKOsMos fensisuperstar Da 😀 ja cu verovatno kao i uvek prvo uzeti neku malo "drugaciju" klasu ako nista drugo barem po ovim slikama. Samuraj i astrologer izgledaju cool mada me i vagabond zove k sebi.
doctorfreak fensisuperstar ček koja je fora s tim dexteritijem ako dižeš primarno njega? Kaj si onda melee ili magic? Mislim na ds1 sam rokao strenght...endurance...i health... A na demons souls tipa magic i intelligence... Kakav build je ako se forsira dexterity?
Kikiller Znači od danas se kreće spavat najkasnije u 21h i tako svaki dan do izlaska igre. Svaki slobodan trenutak koji budem imao iskoristiti ću za spavanje. Kad igra izađe uzimam godišnji. I onda nema spavanja tjedan dana. Tako je bilo sa bloodborne i sekiro. Tako će i navijeke biti kad izađe fromsoftware igra.