chono Picek ja sam Dark Souls 1 proletio tako u 19h. Isfarmao sam dusu i kasnije mi je bilo zaista lako. Mislim da sam vise sati farmao nego sto mi je trebalo za prolazak igre
elder8472 fensisuperstar Smijao sam se kad sam gledao njegov put kroz DS1R 🙂 sve dok nije otkrio zweihander.
fensisuperstar elder8472 sve dok nije otkrio zweihander. Kad dobiješ Zweihander nesmiješ nikome reći da si dex dignuo na 10. 😃
fensisuperstar Kad bih birao 2 lika iz video igara da mi čuvaju leđa jedan bi bio GiantDad a drugi Black Iron Tarkus kad smo kod Tarkusa. Najjači video na svijetu.
master_x Ma kakav Zweihander,sa Fume Ultra Greatsword su padali i najjači šefovi. Naravno,sa što manje težine oklopa da se ne događa "fat roll".
milicevic87 Pff, bitch please. Ovako se igra dark souls. 'Ringed Knight Paired Greatswords' Bossevi čuju boss-music kad mene vide. Imaju najmoćniji moveset
Genesis zvao sam Zeldu u osijeku i veli da launch nema steelbook, on nije dobio nikakvi info od distributera
fensisuperstar jedini pravi zweihander je chaos zweihander 😃 a što se tiče ds3, vordt uvjerljivo može dishoutat najbrutalniji burst od skoro svih weapona ali kad je pvp u pitanju najbroken weapon u igri. Kad te jednom pogodi ostaješ u mašini do kraja 😃 https://thumbs.gfycat.com/BitesizedAdventurousFennecfox-size_restricted.gif
fensisuperstar deathwish mislim da te treba pogodit greatarrow ili 2 ledohita da bi te zaustavilo. ako imas dobar armor i dobar setup prolazis kroz sve sa weaponartom 😃
fensisuperstar elder8472 jel to ona fora maknes ledo udaris mu gigaparry sa cestusom i onda kad vratis ledo 0.1 sekundu nakon parrya ekipa bude OH SHIT MOTHERFU i 1shotas ga 😃
AbelKOsMos fensisuperstar Da 😀 ja cu verovatno kao i uvek prvo uzeti neku malo "drugaciju" klasu ako nista drugo barem po ovim slikama. Samuraj i astrologer izgledaju cool mada me i vagabond zove k sebi.
doctorfreak fensisuperstar ček koja je fora s tim dexteritijem ako dižeš primarno njega? Kaj si onda melee ili magic? Mislim na ds1 sam rokao strenght...endurance...i health... A na demons souls tipa magic i intelligence... Kakav build je ako se forsira dexterity?