renda Pa jebe mi se, to mi je bil selling point kod njih, neka ga izmisle, ne zanima me, ako nisi siguran nemoj govorit onda.
Tuhy Realno, nisu ni onda bili 100% sigurni, isto sam bil u prepisci sa prijašnjim vlasnikom. Steelbook je sam po sebi bolesno predivan, jedan od najljepših koje sam ikad vidjel i stvarno bi ga htjel.
AbelKOsMos Ja da sam znao od pocetka da ce bandai uvalit steelbook u launch edition capnuo bi od njih kopiju ali jebat ga sad, vec naruceno a i uzimam redovno od ovog lika necu da ga ispalim...prezivece se nekako.
elder8472 Kolko toga se dobi ovak, jedino nis ne dobis kad prednarucis digitalno 😔. Toplo se nadam da nece dat igru nikome prije 25.2, a me da ima cijeli guide vec prije 25. Jedva cekam da izade, godisnji je pripremljen 😁
Kikiller Ajde više i glupi datumi. Pa ne mislim o ničem drugom samo o grindanju i klanju. Daj više izađi jer te ne mogu više čekat. Izgorit ću do tad 🙁
doctorfreak lol koji ste vi mazohisti....nema elden ring prije nego se platinira bloodborn, sva tri dark soulsa i sekiro 😃
elder8472 Picek Haha, ds1, ds2, ds3,, sekiro, bb, nioh, nioh 2, code vein, mortal shell 🙂 sad je na redu elden ring Edit: Zaboravio Demons souls 😁
Picek elder8472 Code Vein i Mortal Shell nisam ni igrao, ne znam, nisu me nekako privukle. Ovo ostalo se sve riješilo 😀
Tuhy elder8472 Ne priznam bez Dark Souls Remakea, bar 2x verzije PS3 Demon Soulsa, Lords of the Fallena te Salt and Sanctuary 😋😋😋
foggy Tuhy Lords of the Fallena Nemoj ljudima htjet zlo. Kud si baš ovo ubacio 😃 Onda bolje The Surge 1 i 2.
foggy fensisuperstar Lords of the Fallen je kaljuža žanra. The Surge je malo manja kaljuža, ali isto dosta veliko smeće.
fensisuperstar foggy Lords of the Fallen je solidna igra. Nije From kvaliteta ali je ok za odigrati jednom. Surge 2 isto tako nije from kvaliteta, ali je bezobrazno reći da je igra smeće. Drkaš me za surge 2 otkad sam napisao receniju. Imaš sreće što ćeš elden ring igrati na konzoli jer bi te genkao 24 7 😃 seronjo Soul Pravi fan priznaje samo FromSoftware-ove igre ajde kao da je netko igrao King's field serijal 😃 jest kurac. Pravi fan je udarao armored core na OG plejki. Kao ja recimo.
chono foggy kuzim zajebanSiju, ali nije bas kaljuza, solidna igra, fora za odigrati. Sad gledam i igra izgleda bolje od Elden Ringa 🙈 Ali di si @Tuhy to izvukao? 😁 Edit: 342kn, mislim da je ovo top deal https://www.kinguin.net/category/88629/elden-ring-pre-order-steam-cd-key?o=60c31950aa9dfb00014b88ca&utm_campaign=SM%20specials&utm_medium=social&utm_source=twitter
Soul Pravi fan priznaje samo FromSoftware-ove igre. Sve ove kopije nemaju sta radit u istoj recenici koliko god dobre bile... Ali gdje si iskopo samo Lord of the Fallen!? Zali boze vremena sto sam potrosio samo na brzi prelazak.
Picek Soul a dodao bih ovdje i Nioh koji je po meni jedini serijal koji je iskoristio ono dobro iz souls igara i ubacio nešto svoje.