Pa jebe mi se, to mi je bil selling point kod njih, neka ga izmisle, ne zanima me, ako nisi siguran nemoj govorit onda.

Realno, nisu ni onda bili 100% sigurni, isto sam bil u prepisci sa prijašnjim vlasnikom.

Steelbook je sam po sebi bolesno predivan, jedan od najljepših koje sam ikad vidjel i stvarno bi ga htjel.

Ja da sam znao od pocetka da ce bandai uvalit steelbook u launch edition capnuo bi od njih kopiju ali jebat ga sad, vec naruceno a i uzimam redovno od ovog lika necu da ga ispalim...prezivece se nekako.

Kolko toga se dobi ovak, jedino nis ne dobis kad prednarucis digitalno 😔.
    Toplo se nadam da nece dat igru nikome prije 25.2, a me da ima cijeli guide vec prije 25.
    Jedva cekam da izade, godisnji je pripremljen 😁

Tuhy je, onaj og steelbook koji dobiješ sa collectorsom mi onak ok al niš posebno

Ajde više i glupi datumi.
    Pa ne mislim o ničem drugom samo o grindanju i klanju.
    Daj više izađi jer te ne mogu više čekat.
    Izgorit ću do tad 🙁

lol koji ste vi mazohisti....nema elden ring prije nego se platinira bloodborn, sva tri dark soulsa i sekiro 😃

Picek
      Haha, ds1, ds2, ds3,, sekiro, bb, nioh, nioh 2, code vein, mortal shell 🙂 sad je na redu elden ring

Edit:
      Zaboravio Demons souls 😁

elder8472 Code Vein i Mortal Shell nisam ni igrao, ne znam, nisu me nekako privukle. Ovo ostalo se sve riješilo 😀

anime soula je zabavan. pogotovo kad odeš na dlc endgame bossa i 1-2 shotaš ga 😃

• [deleted]

elder8472

Ne priznam bez Dark Souls Remakea, bar 2x verzije PS3 Demon Soulsa, Lords of the Fallena te Salt and Sanctuary 😋😋😋

Tuhy Lords of the Fallena

Nemoj ljudima htjet zlo. Kud si baš ovo ubacio 😃
          Onda bolje The Surge 1 i 2.

Pravi fan priznaje samo FromSoftware-ove igre. Sve ove kopije nemaju sta radit u istoj recenici koliko god dobre bile... Ali gdje si iskopo samo Lord of the Fallen!? Zali boze vremena sto sam potrosio samo na brzi prelazak.