Jesu te klase gore potvrđene ili je to samo iz network testa? Koliko se sjecam svaka njihova igra je u demou imala takve zanimljive i nabrijane klase, a full igri *urcina. Drlog od pocetnog armora i oruzija, pa se ti snalazi dalje sam majstore...

Centurion Pa to govorim i ja i devovi vec odavno. Vec samo dizajn igre ti govori to, bez da i imas ikakav uvid i intervjue devova.

Centurion moguće da su to samo presetovi da ljudi znaju mogućnost playstylea. Puno novih igrača nije igralo souls igre.

fensisuperstar Upravo to. Nema sanse da sve one magije i cool armore daju u startu. Sta ces skupljat kroz igru onda, dung pie-ve? 😆

Ma nece to biti u startu, moraces se dobro levelovati za tako nesto, plus sigurno neke tamnice u kojima ce biti nekog skrivenog super oruzja, oklopa ili neke rune koja te nadogradi.
    Znaci musko rudarenje da to zasluzis

• [deleted]

Ovo su klase koje će biti:

Vagabond - Warrior - Hero - Bandit - Astrologer - Prophet - Samurai - Prisoner - Intelligencer

Jos malo, nadam se da ne bu infomark sjebal sa steelbook editionom.

• [deleted]

renda u launch editionu je steelbook? Nisam skuzio a na onoj slici ne pise da je.

Zero
          Goran Karan a Dino Rađa
          postat ćeš mlađi viši referent kad postanem kapetan belih lađa

Flipper Je li mi se samo čini ili stvarno jesu vizuali dodatno ispolirani i to podosta?

I meni se čini da jesu! Jedino mi animacije lika izgledaju malo eh, ali okolina je predivna i jako mi se sviđa dizajn oklopa.

@Fico @renda Ja odg od infomarka dobio ovaj bio

nakon ovog otkazivanja pre order collector'sa ni mi više nismo sigurni u ničije tvrdnje. U svakom slučaju dobavljač za RH nam je na to pitanje ovako odgovorio na naš upit (jednostavnim odgovorom koji su označili crvenim slovima). Citiramo odgovor u nastavku:

"zanima me da li se o Elden Ring igri za Ps4 / PS5 radi o Launch editionu gdje se dobije steelbook, patch, 3 stickeri, 3 art karte i poster? Hvala." - DA

Iskreno, nakon ovoga se ne bismo ČUDILI DA NAM 2 SATA PRIJE IZLASKA IGRE SVIMA KOJI IMAMO LAUNCH EDT JAVE DA NEMA STEELBOOKA...Za sada je situacija takva da nam tvrde da ima pa se nadamo da će to tako zaista i biti...

Pozz