Ovo što sam vidio na gameplayju izgleda jako lijepo i samo je potvrda da se ovo uzima day one.

Kolko ce se jutra docekati uz ovu igru...

Svi ste nabrijani na igru...a nitko ne piše kolko cete samo živaca izgubiti...rage-ati i umirati hahaha

doctorfreak pa ja jedva cekam da mi pokazu zube, pa da se 300ti put vratim i poberem njihove. Do kraja kesa puna

Mislim da ovo nece biti tesko ni blizu ko sekiro, cak sumnjam da ce biti i na razini tezine BB. Open world to dosta razvodni, a i onaj lik u intervju od neki dan i sam kaze da je manje stressful nego ranije igre.

maverick težina je upitna
      Midir se smatra kao jedan od najtežih bosseva u soulslike igrama pa onda imaš budale poput:

koje fight naprave potpuno trivialnim.

Definitvno znam koju cu klasu da odaberem

Soul ja gotovo sve igre gdje mogu birati i imam mogucnost koristim strenght build i greatsword. Samo Guts, samo Berserk!

Soul

😃
          😃
          1 / 2
          Slazem se, samo sto Enchanted knight ima koplje, kao moje omiljeno oruzje, plus magija koja izgleda radi odličan posao i omogucava borbu iz daljine, a poseduje štit koji 100 posto pruza zastitu, mada u ovakvim igrama stit je za picke, samo kotrljanje priznajem i moram reci borba na konju ili onom jarcu izgleda super zabavno

Ja idem supacki iz daljine sa magijama. Vrlo vjerojatno glass canon, osim ako ne bude frend samnom prolazio, onda cu crowd controlera

Nebi mogo ovak igrat, nema boga isusa.

Radije ću im bit kujica i muški ginut ko kuja, ali s mačem u ruci i oči u oči nego da ko triput veća kuja ovak rokam magiju izdaleka.

Mislim, svakom njegovo, naravno, nije da neću isprobat magije, al definitivno not my style

Ako ga bude u igri: Elite Knight Set + Claymore + Shield = ljubav.

Znači Enchanted knight za mene
          Koplje plus magija
          Napravicu pokolj ko invazija Mongola

Za 2 prelazak bice krvavi vuk