Ako ga bude u igri: Elite Knight Set + Claymore + Shield = ljubav.

Znači Enchanted knight za mene
Koplje plus magija
Napravicu pokolj ko invazija Mongola

Za 2 prelazak bice krvavi vuk

Jesu te klase gore potvrđene ili je to samo iz network testa? Koliko se sjecam svaka njihova igra je u demou imala takve zanimljive i nabrijane klase, a full igri *urcina. Drlog od pocetnog armora i oruzija, pa se ti snalazi dalje sam majstore...

Centurion Pa to govorim i ja i devovi vec odavno. Vec samo dizajn igre ti govori to, bez da i imas ikakav uvid i intervjue devova.

Centurion moguće da su to samo presetovi da ljudi znaju mogućnost playstylea. Puno novih igrača nije igralo souls igre.

fensisuperstar Upravo to. Nema sanse da sve one magije i cool armore daju u startu. Sta ces skupljat kroz igru onda, dung pie-ve? 😆

Ma nece to biti u startu, moraces se dobro levelovati za tako nesto, plus sigurno neke tamnice u kojima ce biti nekog skrivenog super oruzja, oklopa ili neke rune koja te nadogradi.
    Znaci musko rudarenje da to zasluzis

• [deleted]

Ovo su klase koje će biti:

Vagabond - Warrior - Hero - Bandit - Astrologer - Prophet - Samurai - Prisoner - Intelligencer

Jos malo, nadam se da ne bu infomark sjebal sa steelbook editionom.

• [deleted]

renda u launch editionu je steelbook? Nisam skuzio a na onoj slici ne pise da je.