blade ovo u proslom tekstu uopce nema veze sa tvojim postom. Vise je stvar koja se dogadja u gotovo svakoj temi gdje se nesto tvrdi, ali bez pokrica i to najcesce da bi se blebetalo samo reda radim
Sto se tice Elden Ringa imas ovdje u temi dosta postova koje zadiru detaljnije u detalje kakva bi igra mogla biti, a imas i na netu rijeci samih devova koje daju naslutiti sta se moze ocekivati.
Zasto samo ti ja dao onakav odgovor jer tvoje pitanje koje je postavljeno, u kojem dajes sam sebi odg, tako da ga pola ni ne razumijem i nije mi npr jasno sta znaci ovaj dio
Kao Witcher sta? Kobasica od teksta koja napisana prije citiranog iskreno ne znam u kojoj je relaciji sa istim. Citao sam taj post vise puta i jos ga ne mogu tocno shvatiti.
Druga stvar znas i sam da je ova igra open world sto je samo po sebi vec novost kada pricamo o fromovima igrama. Tako da vec tu pada u vodu da je igra ista kao prosle. Drugo ne znam dali si gledao videe ili nisi, ali combat nije isti kao u proslim igrama, slican da, ali da se primjetiti da su stvari tweakane. Nadalje rekao si da nisi igrao sekiro, e pa ova igra ima i jump mehaniku implementiranu u combat i sami traversing. To je isto novost onda za tebe. Novost je mount, koji ce ne samo omogucavati brze kretanje mapom, vec je vazan dio u borbi protiv protivnika i otvara mnoge mogucnosti. And the list goes on.
Kakva ce igra biti tocno, odg je nemoguce reci jer ista jos nije vani.